Antena Meniu Search
x

Video Atac armat în Londra. O femeie a murit, iar alți doi tineri de 16 și 20 de ani au fost grav răniți. Vinovatul nu a fost încă prins: "Crimă josnică"

Atac armat seara trecută într-un cartier din estul Londrei. O femeie de 42 de ani a murit la faţa locului şi doi tineri, cu vârste de 16, respectiv 20 de ani, au fost transportaţi de urgenţă la spital. Atacatorul nu a fost încă prins, iar autorităţile au deschis o anchetă.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 07:34

Atac armat în Londra. O femeie a murit, iar alți doi tineri de 16 și 20 de ani au fost grav răniți. Vinovatu nu a fost încă prins
Atac armat în Londra. O femeie a murit, iar alți doi tineri de 16 și 20 de ani au fost grav răniți. Vinovatu nu a fost încă prins - Shutterstock (poză ilustrativă)

Poliţia Metropolitană a declarat că aceştia au fost găsiţi răniți în urma atacului, iar o anchetă pentru crimă a fost lansată. Un bărbat de 20 de ani şi un băiat de 16 ani au fost duşi la spital, unde starea lor este în curs de evaluare.

Până în prezent, atacatorul nu a fost prins. Împuşcăturile au avut loc în Vine Close, într-un mic ansamblu de locuinţe dintr-o fundătură, într-o zonă rezidenţială foarte liniştită din Hackney. Poliţia Metropolitană a precizat că victima de sex feminin a decedat la faţa locului, în ciuda eforturilor serviciilor de urgenţă, iar Poliţia este "în curs" de a informa rudele apropiate ale victimei.

O femeie moartă, alți doi tineri au fost răniți

Echipele de criminalişti îşi petrec timpul examinând o maşină oprită la intrarea în incintă. Detectivul inspector Vicky Tunstall a descris incidentul ca fiind "şocant" şi a făcut apel la martori.

Într-o declaraţie, ea a afirmat: "Ofiţerii vor rămâne la faţa locului peste noapte şi vor fi în zonă în zilele următoare. Nu subestimez impactul pe care acest incident îl va avea asupra oamenilor din Hackney şi înţeleg că comunitatea va dori răspunsuri cu privire la ceea ce s-a întâmplat în această seară. Vom împărtăşi informaţii suplimentare pe măsură ce ancheta noastră avansează”.

"Crimele cu arme de foc nu îşi au locul pe străzile Londrei şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a aduce în faţa justiţiei pe cel care este responsabil de această crimă josnică", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Atac armat în Londra. O femeie a murit, iar alți doi tineri de 16 și 20 de ani au fost grav răniți. Vinovatul nu a fost încă prins: "Crimă josnică"