Antena Meniu Search
x

Atac armat în Texas. Nouă liceeni au fost răniți în timpul unei petreceri. Cea mai mică victimă are 15 ani: "O grămadă de copii au fost împușcați”

Atac armat în Texas. Nouă tineri au fost răniți după ce au fost împușcați la o petrecere. Adolescenții sărbătoareau abslovirea 

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 16:44

Cea mai mică victimă are 15 ani
Atac armat în Texas. Nouă liceeni au fost răniți în timpul unei petreceri - Shutterstock

Atacul a avut loc duminică într-o reședință privată unde aproximativ 250 de elevi de liceu s-au adunat să petreacă după ce s-au întors de la balul anual care se organiza în școala lor. Victimele, care nu au fost numite public, au vârste cuprinse între 15 și 19 ani, potrivit BBC.

Atacatorul nu a fost încă prins

Tot ceea ce știm este că niște copii s-au reunit după bal pentru a petrece. O grămadă de copii au fost împușcați”, a declarat duminică șeriful din Jasper, Mitchel Newman.

Focurile de armă au pus capăt brusc petrecerii, la scurt timp după miezul nopții. Copiii se simțeau bine și nu știau ce întorsătură avea să ia acea seară. Niciuna dintre victime nu a suferit răni care să pună viața în pericol, potrivit poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Atac armat în Texas. Nouă liceeni au fost răniți în timpul unei petreceri. Cea mai mică victimă are 15 ani: "O grămadă de copii au fost împușcați”