Antena Meniu Search
x

Foto Au cumpărat "cea mai urâtă casă" și au transformat-o într-una de vis, uitându-se la clipuri pe YouTube. Cuplul a economisit 200.000 £ fără muncitori

Au cheltuit 150.000 de lire sterline pentru a cumpăra „cea mai urâtă casă de pe stradă” și au transformat-o într-una de vis, dublându-i valoarea. Cei doi au urmărit videoclipuri pe YouTube ca să învețe cum să renoveze locuința. 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 18:36

Au cumpărat "cea mai urâtă casă" și au transformat-o într-una de vis, uitându-se la clipuri pe YouTube. Cuplul a economisit 200.000 £ fără muncitori
Au cumpărat "cea mai urâtă casă" și au transformat-o într-una de vis, uitându-se la clipuri pe YouTube. Cuplul a economisit 200.000 £ fără muncitori - Lizzy Williams

Lizzy Williams, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, Phil, în vârstă de 40 de ani, care lucrează în finanțe, au cumpărat casa cu patru dormitoare din St Albans, Hertfordshire, în iunie 2014, potrivit Daily Mail.

Ei susțin că era „cea mai urâtă” proprietate de pe stradă, deoarece nu fusese locuită de patru ani, avea găuri în tavan, iar plantele, ciupercile și mucegaiul creșteau în baia de la parter. Cuplul a petrecut nouă ani renovând ei înșiși proprietatea și estimează că au economisit 200.000 de lire sterline, apelând la YouTube pentru a afla cum să facă instalații sanitare, electrice, să construiască o piscină și să instaleze o bucătărie. Au angajat constructori doar pentru pentru a construi o extensie în spatele casei și pentru a le monta un acoperiș nou. 

Transformarea a durat 9 ani

Au terminat renovarea în septembrie anul trecut și au spus că au transformat casa ponosită în locuința lor perfectă. Lizzy și Phil au cheltuit 150.000 de lire sterline transformând „cea mai urâtă casă de pe stradă”  folosindu-se de economiile făcute de-a lungul anilor și de salariile lor, și spun că acum au dublat valoarea casei.

Pe acelaşi subiect

„Phil este foarte concentrat asupra detaliilor, absoarbe informațiile foarte bine. Am folosit o mulțime de forumuri online pentru a ne ajuta ne uitam și la videoclipuri de pe YouTube. Și-apus baza în familie și prieteni pentru a ne ajuta și a cere sfaturi despre cum să abordăm situațiile. Ne-am pus inima și sufletul în casă, faptul că am făcut o mare parte din renovare singuri face casa noastră cu adevărat specială. Renovarea casei principale ne-a luat în jur de șase ani, deoarece cea mai mare parte a lucrărilor am făcut-o singuri. Am finalizat complet renovarea anul trecut, terminând grădina la nouă ani după ce am cumpărat inițial casa”, a povestit Lizzy. 

Au cheltuit 150.000 de lire sterline pe renovare

După ce a cumpărat proprietatea în iunie 2014, cuplul s-a mutat șase luni mai târziu pentru a începe curățenia în interior. Phil și Lizzy locuiau inițial în două dormitoare, în timp ce lucrările de renovare se desfășurau în jurul lor.

„Am amenajat camera din față drept dormitor și apoi am avut un dormitor din spate pe care l-am folosit ca și cameră de zi. Am locuit în acele camere timp de un an. Timp de un an nici măcar nu am avut peretele casei, când construiam extinderea”, a continuat Lizzy.

Când au cumpărat casa, aceasta avea patru dormitoare. Phil și Lizzy au extins proprietatea pentru a face dormitoarele mai mari și au transformat garajul, adăugând patru camere suplimentare. 

În total, Lizzy și Phil au cheltuit 150.000 de lire sterline pe proprietate, aveau economii de 40.000 de lire sterline, s-au împrumutat și și-au folosit salariul pentru a transforma totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Au cumpărat "cea mai urâtă casă" și au transformat-o într-una de vis, uitându-se la clipuri pe YouTube. Cuplul a economisit 200.000 £ fără muncitori