Antena Meniu Search
x

"Au luat ultima suflare a copilului mei. Mi-au luat inima de lângă mine". Tânără de 22 de ani din SUA, găsită moartă lângă mașina care ardea ca o torță

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 22 de ani. Femeia a fost găsită moartă lânga mașina ei care era arsă în totalitate. Familia este complet distrusă, iar polițiștii încearcă să-l găsească pe cel care ar fi putut să facă așa ceva.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 13:17

Tânără de 22 de ani din SUA, găsită moartă lângă mașina care ardea ca o torță
Tânără de 22 de ani din SUA, găsită moartă lângă mașina care ardea ca o torță - beautykatera / Instagram

Trupul însuflețiti al tinerei în vârstă de 22 de ani, a fost găsit în apropierea mașinii pe care polițiștii au găsit-o arsă în totalitate. Pompierii au stis mașina care ardea ca o torță initial, fără a găsi cadavrul femeii.

Fata a fost găsită în apropierea mașinii care a ars precum o torță

 Familia este complet distrusă. Nimeni nu înțele ce a declanșat nenorocirea. Tânăra era cunoscuta ca fiind o influenceriță pe rețelele de socializare. A câștigat notorietate și dragostea oamenilor, după ce a câștigat mai multe competiții locale de patina cu rotile, potrivit Today.

„Sora mea a fost găsită în aceste păduri ca un animal. Nu îmi pot imagina deloc să fie în această situație pentru că era atât de iubitoare, atât de grijulie, atât de distractivă, atât de uimitoare. Nu a făcut nimic nimănui pentru ca cineva să vrea să-i facă asta”, a declarat sora lui Couch, Lelia Brown, într-un interviu emoționant, printre lacrimi.

„I-au luat ultima suflare a copilului meu. Mi-au luat inima de lângă mine. De ce i-ar face asta copilului meu”, a spus Kimberly Couch, mama tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Au luat ultima suflare a copilului mei. Mi-au luat inima de lângă mine". Tânără de 22 de ani din SUA, găsită moartă lângă mașina care ardea ca o torță