Antena Meniu Search
x

''Auzea voci care îi spuneau să moară!'' O mamă şi-a condus cei patru copilaşi cu viteză spre moarte, intrând frontal într-un camion, în Australia

O mamă, care a murit într-un accident îngrozitor frontal alături de cei patru copii ai săi, i-a spus medicului ei cu ani înainte de tragedie că aude voci de animale de parcă ar fi ''Arca lui Noe'', potrivit noilor detalii din anchetă. În timpul numeroaselor ei întâlniri cu diverşi psihiatri, Charmaine McLeod s-a plâns că a auzit vocile ''tigrilor și girafelor'' în anii premergători morții ei.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 10:00

Anchetatorii spun că tragedia este o crimă urmată de sinucidere
Anchetatorii spun că tragedia este o crimă urmată de sinucidere - Facebook via Mirror

O anchetă cu privire la moartea femeii din Hervey Bay arată că aceasta susţinea că aude voci - uneori zile la rând - care îi spuneau ''să se sinucidă''. Dr. Ashwini Padhi, psihiatrul actual, a oferit mai multe detalii despre interacţiunea avută cu femeia în anii de dinaintea decesului. El a dezvăluit că i s-au prescris atât antidepresive, cât și medicamente antipsihotice pentru a-și gestiona simptomele. De asemenea, aceştia au discutat recent despre schimbarea planului de tratament pentru a reduce dozele, notează Daily Mail

Mama ''auzea voci'' şi se simţea ca pe ''Arca lui Noe''

Mama și cei patru copii ai săi - Aaleyn, șase ani, Matilda, cinci ani, Wyatt, patru ani și Zaidok, doi ani - au murit în mai 2019 în urma unui accident de mașină îngrozitor pe autostrada Bunya, Queensland. Familia s-a izbit frontal de un camion care circula din sens opus.

Ancheta a examinat încă de atunci circumstanțele care au condus la accident, inclusiv răspunsurile poliției la plângerile femeii privind violența domestică și în familie, problemele sale de sănătate mintală și răspunsul serviciilor responsabile cu protecția copiilor.

Pe acelaşi subiect

Psihiatrul a dezvăluit că aceasta s-a plâns că a auzit vocile animalelor la sfârșitul anului 2016: ''A spus că era ca și cum ar fi Arca lui Noe - tigri, girafe... nu a putut să dezvolte mai mult''. Dr. Padhi a distins plângerea mamei ca fiind o ''pseudo-halucinație'', deoarece știa că situația este ireală și că animalele nu existau de fapt.

În anchetă s-a spus că femeia a auzit și voci care îi spuneau ''să se sinucidă'' și a avut halucinații auditive cu ''șobolani'' prinşi în tavan. Mama consuma frecvent marijuana, despre care psihiatrul a considerat că este o metodă de a se calma.

Psihiatrul femeii a contestat că schimbarea diagnosticului de la schizofrenie la depresie și tulburarea de personalitate a fost o greșeală, menționând că ea a fost de acord să nu recurgă la o doză mai mare de medicamente. Ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » ''Auzea voci care îi spuneau să moară!'' O mamă şi-a condus cei patru copilaşi cu viteză spre moarte, intrând frontal într-un camion, în Australia