Antena Meniu Search
x

Foto Băiat de 8 ani, blocat de aproape o zi într-un puţ, la 16 m adâncime. Luptă contracronometru pentru salvarea copilaşului din India

Cursă contracronometru pentru a-i salva viaţa unui băieţel de 8 ani, blocat într-o fântână de mai bine de 19 de ore. Echipajele de intervenţie din statul indian Madhya Pradeshn fac eforturi să-l scoată în viaţă pe copil şi să-l readucă în braţele părinţilor îngrijoraţi. Potrivit autorităţilor locale, citate de Daily Mail, băiatul ar putea fi "inconştient" şi se află la o adâncime de aproximativ 16 metri, din 121, câţi are fântâna.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 13:06

Băiat de 8 ani, blocat într-un puţ de aproape o zi
Băiat de 8 ani, blocat într-un puţ de aproape o zi - Captură video YouTube

Mobilizare uriaşă de forţe, în India, pentru a salva un copil blocat într-un puţ adânc de peste 120 de metri. Băieţelul din statul Madhya Pradesh a căzut în fântână şi a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, unde a stat deja mai bine de 19 ore. Micuţul Tanmay, în vârstă de 8 ani, se juca pe câmp în momentul în care un pas greşit l-a aduncat în hăul plin de primejdii. Incidentul s-a petrecut marţi seară, iar de atunci salvatorii încearcă să-l menţină stabil pe băiat şi să-i asigure necesarul de oxigen.

Cum a căzut băieţelul în fântână

Oficialul local Shyamendra Jayaswal a declarat că băiatul ar putea fi "inconştient", întrucât nu le răspunde celor care încearcă, disperaţi, să-l salveze. "Operaţiunea e în curs de desfăşurare, de când am fost alertaţi. Ne străduim să scoatem copilul. La ora 2:30 noaptea, Forţele de Răspuns la Dezastre, jandarmii şi poliţiştii s-au aliat pentru a salva băiatul. S-ar putea să mai dureze două - trei ore.

Durează mai mult timp decât ne aşteptam, din cauza pietrelor. Am chemat un specialist să le înlăture", a precizat el pentru agenţia ANI.

Tatăl lui Tanmay, Sunil Sahu, a mărturisit pentru presa locală că fiul său a căzut în fântână marţi, 6 decembrie, în jurul orei 17:00. Ştia că micuţul se joacă la fermă, dar copilul a plecat pe un alt câmp, unde a avut loc incidentul. "Fiica mea de 12 ani l-a văzut şi mi-a spus că a căzut în puţ. Ne-am dus imediat acolo: respira şi îl puteam auzi. Operaţiunea de salvare a început marţi, la ora 18:00", povesteşte el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Băiat de 8 ani, blocat de aproape o zi într-un puţ, la 16 m adâncime. Luptă contracronometru pentru salvarea copilaşului din India