Antena Meniu Search
x

Băieţel de 11 ani din Egipt, omorât de doi colegi pentru 15 lei, banii lui de buzunar: "L-au ademenit într-o casă abandonată şi i-au spus că vor să se joace"

O crimă înfiorătoare zguduie o întreagă comunitate din Egipt. Un băiat de 11 ani a fost sugrumat până la moarte de doi colegi. Scopul lor: să-i fure 15 lei, banii de buzunar ai copilului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2023, 12:40

Doi copii sunt acuzaţi că au ademenit şi sugrumat până la moarte un coleg de clasă de 11 ani, astfel încât să-i poată fura 100 EGP (15 lei). Minorii au fost reţinuţi şi se află în custodia poliţiei.

Cei doi presupuşi criminali şi-au păcălit victima, Mustafa Izat, spunându-i să vină să se "joace" cu ei. L-au dus într-o casă abandonată din satul Al-Buraijat, în guvernoratul Beheira, din nordul Egiptului, fără ca băiatul să bănuiască ceva. Apoi l-au sugrumat şi i-au furat 100 EGP (15 lei), bani pe care-i primise de la părinţi pentru a-şi cumpăra mâncare la şcoală.

Trupul băiatului, găsit de localnici

Generalul-maior Ahmed Khalaf a declarat presei locale că trupul neînsufleţit al băiețelului a fost recuperat după ce fermierii locali l-au descoperit. A fost trimis la autopsie, unde medicii legişti au descoperit că fusese sugrumat până la moarte, relatează Daily Mail. Era plin de vânătăi şi zgârieturi în jurul gâtului, cel mai probabil făcute în încercarea de a se salva din strânsoarea criminalilor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia a spus că banii fuseseră primiţi cadou de la familie cu ocazia Eid al-Fitr, o dată importantă în calendarul islamic, care înseamnă "festivalul terminării postului" şi marchează sfârşitul Ramadanului.

Cei doi suspecți ar fi mărturisit crima, spunând că l-au jefuit înainte de a fugi să cumpere dulciuri.

Ancheta este în continuă desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Băieţel de 11 ani din Egipt, omorât de doi colegi pentru 15 lei, banii lui de buzunar: "L-au ademenit într-o casă abandonată şi i-au spus că vor să se joace"