Antena Meniu Search
x

Atac sângeros într-o şcoală din Berlin. Două eleve, de 7 şi 8 ani, au fost rănite grav. Agresorul a fost reţinut

Două eleve au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce au fost atacate de un individ într-o şcoală din oraşul german Berlin, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie. În cursul acestei zile, un alt atac armat a avut loc într-o şcoală din Belgrad, acolo unde un elev de 14 ani a deschis focul şi a ucis nouă persoane.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 07:56

Vezi și

Un individ a atacat mai multe persoane cu un cuţit, într-o şcoală generală situată în cartierul Neukölln din Berlin. Două eleve cu vârstele de şapte şi opt ani au fost rănite grav în atac, una prezentând risc vital, afirmă surse medicale citate de postul RBB24, potrivit Mediafax.

Atac într-o şcoală din Berlin. Agresorul a fost reţinut

Autorul atacului a fost imobilizat şi reţinut, a comunicat Poliţia germană, conform publicaţiei Berliner Zeitung. La faţa locului s-au deplasat numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Autorităţile încearcă să afle motivul atacului. Autorul agresiunii este adult, au declarat surse din cadrul poliţiei din Berlin.

Numeroşi copii sunt în stare de şoc în urma atacului şi primesc consiliere. Investigaţia a fost preluată de Parchetul din Berlin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cine e responsabil în cazul elevului violat de 2 ori la şcoală?

Observator » Stiri externe » Atac sângeros într-o şcoală din Berlin. Două eleve, de 7 şi 8 ani, au fost rănite grav. Agresorul a fost reţinut