Antena Meniu Search
x

Băieţel de 5 ani, lăsat de părinţi la şcoala greşită, în SUA. Profesorii l-au găsit rătăcind pe holuri după câteva ore și au contactat autoritățile

Un băiețel de cinci ani a fost lăsat la școala greșită de către părinții săi și a rămas acolo timp de mai multe ore. Profesorii l-au găsit pe băiat rătăcind pe coridor și la scurt timp și-au dat seama că cel mic nu învăța la școala respectivă.

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 13:07

A fost preluat imediat de Protecţia Copilulu
Un băiat de 5 ani a fost lăsat de părinţi la şcoala greşită: profesorii l-au găsit rătăcind pe holuri - Profimedia

Profesorii de la Park Lakes Elementary din Florida, SUA, l-au găsit pe băiatul de cinci ani rătăcind pe coridor și la scurt timp și-au dat seama că cel mic nu învăța la școala respectivă, așa că au sunat la poliție pentru a putea da de părinții lui, relatează Mirror.

Băiatul a fost plasat în grija celor de la Protecția Copilului, până când i-a fost contactată familia

Ei au publicat o fotografie a copilului în speranța că cineva îi poate ajuta să-i identifice părinții, băiatul neputând să ofere personalului nicio informație. Martorii au spus că băiatul era „foarte fericit”, în ciuda faptului că a fost lăsat la o școală în care nu a mai pus piciorul până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Copilul a rămas în comitatul Broward, deoarece autoritățile au îndemnat pe oricine are informații să sune la poliție, înainte de a contacta părinții. Băiatul a fost plasat inițial în grija celor de la Protecția Copilului, până când i-a fost găsită familia. Nu este clar dacă părinții vor fi acuzați sau ce i-a determinat să-l lase pe cel mic la o școală la care nu era înscris.

În apropiere, un alt băiat care a fost găsit mergând singur pe o stradă din Fort Lauderdale s-a întors acasă. Polițiștii au reușit să-l reunească pe copilul de nouă ani cu familia sa, după câteva ore în care au bătut la uși, în căutarea lui.

"Se plimba singur. A traversat strada fără să se asigure. De aceea am oprit mașina în mijlocul străzii și am sunat la poliție", a spus bărbatul care l-a găsit pe cel mic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Băieţel de 5 ani, lăsat de părinţi la şcoala greşită, în SUA. Profesorii l-au găsit rătăcind pe holuri după câteva ore și au contactat autoritățile