Antena Meniu Search
x

Băieţel de 5 ani omorât în bătaie de tatăl vitreg şi îngropat în pădure. A planificat apoi un picnic de familie încercând să-i orchestreze dispariţia

Un cuplu sadic ar fi planificat şi organizat un picnic de familie în încercarea de a-şi acoperi urmele, după uciderea băiatului lor de doar 5 ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.06.2022, 16:27

Băieţel de 5 ani omorât în bătaie de tatăl vitreg şi îngropat în pădure - Shutterstock

Serghei Bugorkov, în vârstă de 28 de ani, l-a bătut până la moarte pe micuțul Vova Pașcenko, după ce s-a înfuriat pe el şi considerând că nu îl ascultă, a declarat poliția. În urma crimei, Bugorkov a convins-o pe mama lui Vova, Alena, să-l ajute să transforme totul într-o dispariţie în încercarea de a păcăli poliţia şi de a-şi acoperi urmele.

Au spus poliţiei că băiatul a fugit după o pisică şi nu s-a mai întors

Cei doi ar fi pus la cale un picnic de familie fals în apropierea locului în care băiatul a fost îngropat şi au inventat o poveste despre dispariția copilului, după ce acesta ar fi fugit din raza lor alergând după o pisică, potrivit Mirror.

Serghei a fost acuzat de crimă în Krasnodar Krai, sudul Rusiei, după ce au apărut imagini pe camerele de supraveghere cu el cărând ceea ce se presupune a fi cadavrul băieţelului, într-o sacoşă. L-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele în cap şi pe corp, înainte să-l lase să zacă în dureri cumplite în timp ce el s-a dus la culcare. A doua zi de dimineaţă l-au găsit mort. Bărbatul i-a înfăşurat trupul în haine, l-a pus într-o sacoşă şi l-a dus într-o zonă de pădure de pe malul râului Kuban, unde a săpat o groapă de mică adâncime şi a ascuns cadavrul.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul riscă ani grei de închisoare pentru omor

După ce au recunoscut planul odios şi crima cu sânge rece, poliţiştii au securizat zona unde familia ar fi ţinut picnicul, descoperind la scurt timp cadavrul băiatului, îngropat în apropiere. Mama micuţului, Alena, în vârstă de 31 de ani, nu a fost arestată preventiv, însă este cercetată de poliţie pentru complicitate.

Departamentul de Investigații al Comitetului Federației Ruse pentru Krasnodar Krai a declarat într-un comunicat: „Potrivit anchetei, în seara zilei de 8 iunie 2022, bărbatul, împreună cu soția și copiii săi, se aflau acasă, într-un apartament situat pe strada Tyulyaeva. Acolo a izbucnit un conflict între el și fiul de cinci ani. În timpul disputei, inculpatul a lovit copilul, după care toți s-au culcat. Trezindu-se dimineața, cuplul l-a găsit pe băiat fără semne de viață. Pentru a ascunde urmele crimei comise, atacatorul a pus cadavrul copilului într-o pungă și l-a dus într-o zonă forestieră de pe malul râului Kuban din zona Gidrostroy, unde l-a îngropat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Băieţel de 5 ani omorât în bătaie de tatăl vitreg şi îngropat în pădure. A planificat apoi un picnic de familie încercând să-i orchestreze dispariţia