Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bărbat de 33 de ani, ucis după ce s-a postat pe Instagram cu doua ceasuri Rolex false. Două femei au pus la cale complotul pentru a-l ucide

Două femei au sedus și drogat un bărbat pentru a-l ucide și a îi fura lucrurile de valoarea, după ce acesta a postat mai multe fotografii în care purta la mână ceasuri Rolex false. După ce l-au drogat, cele două au chemat doi bărbați să-l omoare.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 12:21

Saul Murray, în vârstă de 33 de ani și tată a șase copii, a murit în timpul unui jaf, după ce a invitat acasă două femei cu care avea să-și petreacă noaptea. Cele două aveau alte planuri, așa că, după ce au petrecut câteva ore împreună, l-au drogat pe acesta, relatează Mirror.

El a fost vizat de Surpreet Dhillon, în vârstă de 36 de ani, și de Temidayo Awe, de 21 de ani, după ce a postat pe Instagram mai multe fotografii cu cele două ceasuri Rolex. Potrivit anchetei, Surpreet Dhillon l-a abordat pe bărbat pe rețelele de socializare, apoi a mers alături de prietena ei acasă la acesta. Cu toate acestea, drogul nu a fost suficient de puternic cât să-l omoare pe bărbat, așa că cele două au chemat alți doi complici, Ikem Affia, 31 de ani, și Cleon Brown, 29 de ani, să-și ucidă victima.

Ceasurile cu care se posta bărbatul erau false

Cadavrul lui Saul a fost descoperit cu mai multe răni provocate prin înjunghiere în apartamentul său, dar nu s-a putut face nimic pentru a-l salva. Mai târziu, poliția a reușit să-l identifice pe unul dintre ucigași, Ikem Affia, printr-o haină Moncler de designer, ediție limitată, pe care o purta. El a fost surprins de o cameră de supraveghere purtând jacheta distinctivă într-un KFC, cu doar două zile înainte de atac.

Articolul vestimentar, care costă peste 1500 de euro, a fost unul dintre cele 69 vândute în Marea Britanie, permițând poliției să afle cine este unul din cumpărători. Cei patru au fost filmați de camerele de supraveghere părăsind casa bărbatului, iar Ikem avea un cuțit mare în mână. A fost dezvăluit în instanță că ceasurile Rolex erau de fapt false și că nu existau articole scumpe în apartamentul bărbatului.

Ikem Affia a fost condamnat la închisoare pe viață cu un minim de 25 de ani și a fost. Cleon Brown a fost condamnat la 11 ani, Surpreet Dhillon a fost condamnat la 10 ani și Temidayo Awe a fost închisă timp de șapte ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Bărbat de 33 de ani, ucis după ce s-a postat pe Instagram cu doua ceasuri Rolex false. Două femei au pus la cale complotul pentru a-l ucide