Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Bărbat înjunghiat de 27 de un vecin nervos. Copilul şi-a privit tatăl murind de la geam. "S-a așezat pe el și și-a aprins o țigară"

Un tată a fost înjunghiat până la moarte de vecinul său, care s-a aşezat deasupra cadavrului său şi şi-a aprins, „triumfător”, o ţigară, înainte de a încerca să o omoare şi pe soţia victimei. Întreaga scenă a fost surprinsă de la fereastra casei de copilul care nu-şi mai poate şterge din minte imaginea tatălui său, ucis fără pic de milă cu 27 de lovituri de cuţit.

De Larisa Andreescu la 30.03.2022, 18:01

Can Arslan, în vârstă de 52 de ani, l-a atacat violent pe Mathew Boorman pe gazonul din faţa casei sale, în Tewkesbury, Gloucestershire, anul trecut. Curtea de Judecată din Bristol a auzit că Arslan îl acuzase pe tatăl de trei copii, în vârstă de 43 de ani, dar și pe alți vecini, că au încercat să-l dea afară de pe parcela de pământ pe care o împart pentru parcarea maşinilor.

Tatăl, înjunghiat de 27 de ori de atacatorul nervos din cauza parcării

Juraţilor li s-a spus că el i-a supus pe locuitorii imobilului nou construit la ani de amenințări și abuz și a fost acuzat de hărțuire cu doar o săptămână înainte de crimă. Matthew Boorman, care lucra pentru firma de inginerie GE Aviation, tocmai se întorsese de la muncă când Arslan l-a atacat, relatează The Sun.

Soția sa, îngrozită, Sarah a asistat la întregul atac și a încercat să-l tragă pe Arslan de pe soțul ei, dar a sfârşit şi ea înjunghiată în coapsă în timpul incidentului brutal. Ea a povestit poliţiei că descuiase uşa pentru soţul ei în momentul în care l-a zărit pe Arslan trecând prin faţa ferestrei. A crezut în acel moment că doar l-a lovit, dar apoi şi-a dat seama că atacatorul ţinea un cuţit în mână.

Pe acelaşi subiect

A continuat să-l înjunghie pe Matthew de parcă ar fi fost un animal. Mi-aș fi dorit să-l fi lovit cu ceva sau să-i fi aruncat ceva sau să-i fi făcut ceva pentru a-i distrage atenția, astfel încât Matthew să aibă șansa să fugă. Arslan l-a tratat pe Matthew ca pe o bucată de carne; s-a așezat pe el și și-a aprins o țigară de parcă ar fi fost triumfător. Apoi a aruncat țigara pe jos și s-a ridicat degajat și a mers în grădina din față, în timp ce Matthew zăcea pe jos pe moarte. Era calm, știa exact ce face, îl așteptase pe Matthew, făcuse ce îi făcuse și era mulțumit”, a povestit, printre lacrimi, soţia.

Femeia a strigat după ajutor în vecini, înainte ca Arslan să o înjunghie şi pe ea, provocându-i o rană adâncă la coapsă. Ea a adăugat că copilul ei cel mare a văzut corpul însângerat al tatălui său de la fereastră, mărturisind: „Nu-şi poate scoate din cap acea imagine”.

Atacatorul a intrat apoi în casa altui vecin şi l-a înjunghiat de 8 ori

După atacul mortal asupra bărbatului, Arslan a pătruns cu forța în casa lui Peter Marsden și l-a înjunghiat de opt ori. Victima a reușit în cele din urmă să-l dea afară, iar Arslan s-a întors apoi spre casa familiei Boorman. Vecinii care i-au administrat manevrele de resuscitare tatălui au fost nevoiți să-l mute în caz că Arslan l-ar fi atacat din nou. Au fost ajutaţi de Stephen Wilkinson, un ofițer de poliție aflat în afara serviciului, care l-a urmărit pe atacator şi, ținând o bucată de lemn în mână, a încercat să-l facă să lase cuţitul jos. Juriului i s-au arătat imagini cu Arslan lovind ferestrele de pe terasa lui Marsden cu cuțitul şi striga „ieși, vino afară”, înainte de a-și aprinde o nouă țigară.

Vecinii s-au înarmat cu crose de golf, bâte şi lemne pentru a-l opri

Locuitorii înarmați cu crose de golf, bâte și scânduri de lemn au reușit să-l rețină pe Arslan până la sosirea poliției.

„Îi amenința pe toţi și îi plăcea, îi plăcea atenția - spunea că ne va ucide”, a mărturisit doamna Boorman.

O altă vecină, Elizabeth Stock, a povestit că, atunci când a sosit poliţia la faţa locului, soţia lu iArslan, Louise, a devenit agresivă verbal cu ofiţerii şi a aruncat un pahar cu apă în ei. Doamna Boorman a spus că nu și-au folosit grădina din spate de mai mult de un an din cauza amenințărilor primite din partea lui Arslan. El striga că știe unde lucrează ea și soțul ei și filma ferestrele dormitoarelor copiilor lor. Turcul a făcut contra-afirmații, acuzându-i la rândul său pe aceştia că l-au abuzat rasial.

Bărbatul anunţase poliţia cu o zi în urmă că îl va omorî pe vecinul său

Cu o zi înainte de atac, un ofițer de poliție l-a sunat pe Arslan în legătură cu plângerea pe care a făcut-o. El l-a informat pe ofițer că își va rezolva singur problema cu vecinul, adăugând că îl va „ucide”. Bărbatul a recunoscut tentativa de omor asupra lui Marsden, cauzând vătămare corporală gravă soţiei acestuia, dar neagă crima, susținând că era în „strânsoarea unei tulburări psihiatrice”.

„Procuratura susţine că acesta a fost o crimă premeditată săvârșită din răzbunare și furie și că acest inculpat este vinovat de crimă”, a declarat procurorul Kate Brunner .

Procesul, care urmează să aibă loc peste o săptămână și jumătate, este în continuă desfăşurare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Bărbat înjunghiat de 27 de un vecin nervos. Copilul şi-a privit tatăl murind de la geam. "S-a așezat pe el și și-a aprins o țigară"