Meniu
Search
x

Video Bărbat înjunghiat mortal, pentru că a vrut să audă un "Mulţumesc!" de la un străin căruia îi ţinuse uşa. Crimă într-un magazin din SUA

Incident fatal într-un magazin din Statele Unite ale Americii. Un bărbat a fost înjunghiat mortal, după ce i-a atras atenţia unui alt client că nu i-a mulţumit pentru gestul său politicos de a-i ţine uşa deschisă. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a plătit, însă, cu viaţa pentru remarca sa.

De Redactia Observator la 23.09.2022, 19:05

Potrivit Mirror, totul s-a petrecut în faţa unei tutungerii din Brooklyn, în jurul orei 22:20. Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită public, i-a ţinut uşa necunoscutului care se apropia din urma sa. Acesta, însă, nu a părut să aprecieze suficient gestul, lucru care l-a înfuriat pe individul iniţial binevoitor.

Înjunghiat mortal pentru că a cerut un "Mulţumesc!"

Cearta s-a amplificat rapid, până ce mai multe lovituri de cuţit, în gât şi abdomen, l-au răpus pe bărbat. Totul pentru lipsa unui banal, dar atât de important "Mulţumesc". Grav rănit, bărbatul atacat a apucat să intre, cu greu, în interiorul magazinului. Proprietarul a mărturisit că acesta a strigat: "M-a înjunghiat!" Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Brooklyn, unde medicii au costatat decesul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Bărbat înjunghiat mortal, pentru că a vrut să audă un "Mulţumesc!" de la un străin căruia îi ţinuse uşa. Crimă într-un magazin din SUA

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman