Antena Meniu Search
x

Video "Bărbatul nu-i acasă, vino!" O soţie infidelă, dată de gol de cei doi papagali. Soţul turc a cerut imediat divorţ

Avertisment pentru posesorii de papagali: mare atenţie ce vorbiţi în faţa lor. În Turcia, două astfel de păsări au fost aduse ca martori sau dovadă într-un proces de divorţ. Reclamantul a spus în faţa instanţei că a aflat despre infidelitatea soţiei sale de la una dintre păsări care repeta obsesiv propoziția: "Soțul meu nu este acasă, vino!" Avocatul bărbatului a distribuit şi o imagine care îl prezintă pe clientul său cu cei doi papagali pe umeri, îndreptându-se către tribunal. Cazul nu a fost considerat atât de uşor de rezolvat de către judecător care a cerut o amânare.

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 18:45

Un bărbat din Turcia a descoperit că soţia sa are o aventură cu ajutorul papagalilor săi, relatează Il Messaggero. După cum mulţi oameni ştiu, papagalii au capacitatea de a imita cuvinte şi chiar fraze pe care le aud în jurul lor. Iar una dintre ele a adus-o pe femeia cu pricina în instanţă.

Papagalii au dat-o de gol pe soţia infidelă

"Soțul meu nu este acasă, vino!" Asta au învăţat păsările să spună. Iar când a auzit cuvintele, bărbatul a înţeles imediat despre ce e vorba. Astfel, cei doi papagali au fost chemaţi ca "martori" în procesul de divorţ, iar cazul a devenit viral pe internet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avocatul lui, Ted Buckland, a confirmat prezenţa în sala de judecată a celor doi papagali printr-o postare pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter).

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Bărbatul nu-i acasă, vino!" O soţie infidelă, dată de gol de cei doi papagali. Soţul turc a cerut imediat divorţ