Antena Meniu Search
x

Foto Bătrân cu dizabilități, ucis în chinuri de trei copile de 12 și 13 ani, în SUA. Ororile la care a fost supus au șocat autoritățile: "O crimă oribilă"

Incident revoltător în SUA. Trei copile de 12 și 13 ani au fost arestate, după ce au bătut până la moarte un bărbat cu dizabilități. Bătrânul a fost supus la violențe care au șocat autoritățile.

de Redactia Observator

la 31.03.2024, 17:12

ătrân cu dizabilități, ucis în chinuri de trei copile de 12 și 13 ani, în SUA. Ororile la care a fost supus au șocat autoritățile
ătrân cu dizabilități, ucis în chinuri de trei copile de 12 și 13 ani, în SUA. Ororile la care a fost supus au șocat autoritățile - NBC Washington

Cele trei fete, una în vârstă de 12 ani și alte două în vârstă de 13 ani, l-au urmărit pe bărbat pe o alee și l-au călcat în picioare până când acesta și-a dat ultima suflare. Cele trei fete tinere au fost surprinse de camerele de supraveghere în momentul în care au comis ceea ce autoritățile au descris drept "o crimă oribilă", potrit New York Post.

Ucis în mod brutal de trei copile

Bărbatul a încercat să scape însă fetele l-au prins și l-au lovit cu capul de beton. Modul în care l-au umilit a șocat întreaga comunitate, dar și pe autorități. Ele au mărturisit că l-au dezbrăcat pe bărbat și l-au bătut cu o curea. Mai mult, s-ar fi amuzat copios pe faptul că victima urma să moară. 

Reggie Brown a fost găsit mort pe stradă chiar înainte de ora 1 dimineața. O autopsie a dezvăluit apoi modul brutal în care și-a pierdut viața.

Potrivit poliției, bărbatul avea dizabilități și avea probleme de sănătate mintală. Avea și o placă de metal în cap și doar două degete la fiecare mână.

„Unchiul meu chiar nu merita asta”, a spus o nepoată a lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Bătrân cu dizabilități, ucis în chinuri de trei copile de 12 și 13 ani, în SUA. Ororile la care a fost supus au șocat autoritățile: "O crimă oribilă"