Antena Meniu Search
x

Bătrân împuşcat mortal în timp ce-şi plimba câinele într-un orăşel liniştit, cu 2.000 de locuitori, din Scoţia

Ucigaşul unui bărbat de 65 de ani, împuşcat mortal în timp ce îşi plimba câinele, e căutat de poliţie în Scoţia. Au trecut 10 zile de la incidentul sângeros, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 10:39

Bărbatul, împuşcat în timp ce îşi plimba câinele - Shutterstock

Brian Low a fost declarat mort la faţa locului, după ce a fost împuşcat sâmbătă, 17 februarie, în jurul orei 8:30 dimineaţa, când îşi plimba câinele. Zece zile mai târziu, poliţiştii încă încearcă să îl găsească pe criminal şi să aducă familiei victimei nişte răspunsuri.

Bătrânul, împuşcat mortal

Moartea lui Brian Low este anchetată drept crimă, în urma examinării post-mortem. Detectivul Martin Macdougall, de la Poliţia din Scoţia, spune că au fost lansate căutări de amploare pentru a stabili circumstanţele atacului armat. "Până acum, ancheta a stabilit că Brian îşi plimba câinele din rasa Labrador, iar cu puţin timp înainte de 8:30 a fost împuşcat mortal. Deşi este o zonă îndepărtată, avem speranţa că vom afla detalii de la oricine s-ar fi aflat în apropiere", a declarat el.

"Înţelegem că este un incident îngrijorător, mai ales pentru o comunitate restrânsă, rurală. Îi asigurăm pe oameni că lucrăm din greu la acest caz", a precizat comandantul Greg Burns. Oraşul Aberfeldy, unde s-a petrecut crima, are o populaţie de aproximativ 2.000 de locuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Bătrân împuşcat mortal în timp ce-şi plimba câinele într-un orăşel liniştit, cu 2.000 de locuitori, din Scoţia