Antena Meniu Search
x

Foto Bătrânică găsită moartă într-o pădure din UK. Se întorcea de la aeroport, să sărătorească Anul Nou cu familia: "Nu a mai luat-o niciodată pe acolo. Nu înțeleg"

Moarte învăluită în mister. O femeie de 71 de ani a fost găsită fără viață într-o pădure, lângă autostrada din UK. Femeia a dispărut în ziua de Anul Nou, după ce s-a întors din Irlanda pentru a-și vedea familia.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 10:24

Bătrânică găsită moartă într-o pădure din UK. Se întorcea de la aeroport, să sărătorească Anul Nou cu familia
Bătrânică găsită moartă într-o pădure din UK. Se întorcea de la aeroport, să sărătorească Anul Nou cu familia - Facebook

Lillian Ferguson, în vârstă de 71 de ani, a fost găsită moartă în apropiere de M56, lângă Wythenshawe, Manchester, marți, după ce a dispărut în ziua de Anul Nou, când s-a întors din Irlanda pentru a-și vedea familia. Fiica femeii, în vârstă de 40 de ani, este distrusă și nu știe ce s-ar fi putut întâmpla cu mama ei. A spus că Lillian a fost o „inspirație” și pierderea ei bruscă va lăsa un „gol uriaș” în viața familiei ei. 

"Ea a fost inima și sufletul familiei noastre. Ne-a ținut pe toți împreună. Era o femeie atât de remarcabilă și suntem cu toții mândri să spunem că a fost mama noastră”, a declarat fiica ei.

Femeia, găsită moartă în pădure

„Fusese să o viziteze pe cealaltă soră a mea de Crăciun și urma să se întoarcă la noi pentru noul an. În mod normal, lua tramvaiul de la aeroport, deoarece este următoarea stație, la doar o aruncătură de băț. Prietena ei o aștepta în stație și mergeau împreuă. Mama mea s-a întors de atâtea ori de la aeroportul ăla pentru că locuim la câteva minute distanță. Cred că trebuie să fi crezut că tramvaiele nu circulau pentru că era Ajunul Anului Nou. Probabil că a luat-o pe o rută greșită”, a continuat să povestească fiica bătrânei. 

Pe acelaşi subiect

Lilliana tranzita drumul acela foarte des și știa exact cum să ajungă acasă, dar în ziua în care a dispărut a luat-o pe un traseu diferit și necunoscut, însă nu se știe de ce. Fiica ei, Suzanne, bănuiește că epilepsia ei, care uneori i-a cauzat pierderi de memorie, ar fi putut însemna că a devenit confuză din cauza luminilor de la mașini sau a artificiilor. 

Însă pensionara a fost găsită de poliție într-o zonă împădurită de lângă o parcare închisă în apropierea aeroportului. Suzanne a spus că este sigură că mama ei „încerca să ajungă acasă” în acea noapte.

"Toți eram atât de confuzi pentru că ea nu a mai luat-o niciodată pe acel traseu. Încă nu putem înțelege cum sau de ce a intrat pe autostradă”, a declarat fiica ei.

Acum, poliția încearcă să afle ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Bătrânică găsită moartă într-o pădure din UK. Se întorcea de la aeroport, să sărătorească Anul Nou cu familia: "Nu a mai luat-o niciodată pe acolo. Nu înțeleg"