Antena Meniu Search
x

Galerie foto Beatrice, o româncă de 20 de ani din Italia, a murit într-un cumplit accident alături de prietena sa cea mai bună. Fetele nu au avut nicio şansă

O prietenie adevărată care s-a sfârşit dramatic pentru două tinere. Beatrice, fiica de 20 de ani a unui român, şi Giorgia Asia, 22 de ani, au murit după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un autoturism condus de un regizor italian, în vârstă de 54 de ani, în Roma, Italia.

de Monica Palade

la 12.07.2022, 14:04

Maşina s-a lovit apoi cu putere într-un zid, înainte de a se răsturna. Din autoturismul în care se aflau cele două tinere nu a mai rămas mai nimic. A fost făcut bucăţi, scrie Corriere della Sera.

A murit lângă cea mai bună prietenă 

La fața locului au intervenit echipajele sanitare de la 118, pompierii și Poliția municipală. Din nefericire pentru cele două tinere nu s-a mai putut face nimic. Beatrice Funariu locuia în cartierul roman Torrevecchia, în timp ce prietena ei, Giorgia Asia Anzuini, era rezidentă la Orte și studentă la Universitatea Roma Tre.

Regizorul italian implicat în accident este Carmine Elia. Se află internat în stare gravă la Spitalul Gemelli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Beatrice, o româncă de 20 de ani din Italia, a murit într-un cumplit accident alături de prietena sa cea mai bună. Fetele nu au avut nicio şansă