Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Boacănă de 4.000 de euro. Momentul în care un băieţel face zob o statuie din porţelan într-un magazin din Hong Kong

O clipă de neatenţie în supravegherea copilului îl va costa scump pe un tată din Hong Kong. Bărbatul va trebui să plătească echivalentul a 4000 de euro, după ce fiul lui a dărâmat o sculptură într-un magazin de jucării. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale centrului comercial. 

de Redactia Observator

la 26.05.2022 , 08:19

Pe imagini se poate vedea cum copilul de cinci ani se rezemă de statuia din porţelan a unui personaj dintr-o faimoasă emisiune de televiziune şi la scurt timp, obiectul cade la pământ. În urma impactului, obiectul înalt de 1,8 metri s-a spart în mai multe bucăţi.

Bărbatul care vorbea la telefon în momentul incidentului a povestis că fiul său a rămas şocat de incident şi a trebuit să lipsească de la şcoală a doua zi traumatizat de modul în care arată sculptura. Tatăl a căzut de acord să plătească pentru obiectul distrus, însă proprietarii magazinului i-au oferit un discount. În mod normal, statuia ar fi costat echivalentul a  6300 de euro.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Boacănă de 4.000 de euro. Momentul în care un băieţel face zob o statuie din porţelan într-un magazin din Hong Kong