Antena Meniu Search
x

Brăţări necesare pentru a asista la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, retrase de pe eBay după ce preţul unora a ajuns şi la 14.000 de dolari

eBay a eliminat o serie de liste de brățări necesare la coadă pentru a o vedea sicriul Reginei. Unele brățări folosite au atras oferte de până la 14.000 de dolari, înainte de a fi eliminate, dar nu se știe încă dacă ofertele au fost autentice.

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 13:10

Site-ul web DCMS explică procesul de așteptare, spunând că benzile acționează ca o înregistrare a momentului în care te-ai alăturat la coadă
Brăţări necesare pentru a asista la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, retrase de pe eBay după ce preţul unora a ajuns şi la 14.000 de dolari - Profimedia / eBay

Brățările permit publicului să părăsească coada pentru a lua ceva de mâncare, băutura, sau a merge la toaletă, iar apoi se pot întoarce la coadă de la locul în care au rămas. Dar, în ciuda faptului că au stat la coadă pentru a aduce un omagiu Reginei, unii oameni au decis să le vândă, relatează Mirror.

Vânzătorii au accesat site-ul de licitație pentru a vinde brățările, care marcau locul în coadă. Ele sunt listate ca netransferabile și nu garantează cumpărătorilor intrarea în coada estimată de 13 ore, pentru a trece pe lângă sicriul Reginei din Westminster Hall.

„Aceste articole sunt împotriva politicilor noastre și le eliminăm. Utilizatorii au putut vedea un număr mic de brățări pe site, duminică dimineață, dar nu au mai putut accesa niciun link către o licitație activă sau o pagină de achiziționare directă”, a declarat un purtător de cuvânt al eBay.

eBay a înregistrat o creștere a numărului de articole puse a vânzare, după moartea reginei

Conform politicii eBay, biletele la evenimentele anterioare, cum ar fi concerte sau meciuri sportive, trebuie vândute ca suveniruri. Cu toate acestea, vânzarea biletelor la evenimente care sunt gratuite pentru public poate fi interzisă. Politica mai spune că biletele pentru evenimente care nu au avut loc încă, cum ar fi concerte, festivaluri, meciuri sau teatru, nu pot fi listate pe site. eBay a înregistrat o creștere a numărului de articole puse la vânzare, după moartea reginei, inclusiv căni și monede comemorative.

Dar cei care cumpără brățara de pe site sunt avertizați să nu călătorească pentru a se alătura la coadă, pentru a „evita dezamăgirile”. Brățările au fost emise de Departamentul pentru Digital, Cultură, Media și Sport (DCMS) pentru a ajuta la gestionarea mulțimilor mari care așteaptă să vadă sicriului Reginei. Site-ul web DCMS explică procesul de așteptare, spunând că benzile acționează ca „o înregistrare a momentului în care te-ai alăturat la coadă”, fiecare afișând un număr și o culoare diferite pentru fiecare zi. Locul de stat al Reginei la Palatul Westminster a fost deschis publicului miercuri. Potrivit oficialilor guvernamentali, ultimii câțiva îndoliați din coadă vor aștepta aproximativ 13 ore pentru a trece pe lângă sicriul Reginei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Brăţări necesare pentru a asista la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, retrase de pe eBay după ce preţul unora a ajuns şi la 14.000 de dolari