Antena Meniu Search
x

Cadavrele din casa groazei, identificate: soţia criminalului, copiii ei şi cele două tinere dispărute. După crimă, prădătorul sexual din Oklahoma s-a sinucis

O petrecere de pijama s-a transformat într-o adevărată tragedie săptămâna aceasta, după ce poliția a descoperit cadavrele a șapte persoane în casa unui violator condamnat în Oklahoma. După indentificarea lor, poliția făcut descoperirea șocantă. Cele două tinere dispărute au fost găsite moarte alături de soția și copiii bărbatului. Al 7-lea cadavru era chiar cel care le-a adus sfârșitul tuturor din casă. Pentru a scăpa de pedeapsă, și-a pus capăt zilelor. 

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 09:38

Mama uneia dintre victime, Janette Mayo, a postat un mesaj pe Facebook și a anunțat oficial că fiica ei și cei trei nepoți au gost găsiti fără viață în casa ororilor, alături cu alte două adolescente care erau dispărute. Cadavrele mamei Holly Guess și ale copiilor ei, Rylee Elizabeth Allen, Michael James Mayo și Tiffany Dore Guess au fost găsite în casa infractorului sexual, Jesse McFadden, alături de cadavrele lui Ivy Webster, în vârstă de 14 ani, și ale lui Brittany Brewer, în vârstă de 16 ani, potrivit Mirror.

Coșmarul a început după ce părinții a două tinere au raportat dispariția acestora, după ce au petrecut noaptea în casa criminalului, unde ele și copiii lui dădeau o petrecere în pijamale. Bărbatul urma să fie judecat pentru abuz asupra minorilor și pentru deținere de conținut pornografic cu minori. A fost condamnat pentru viol de gradul I în 2003 și eliberat în octombrie 2020.

A ucis cu sânge rece, apoi și-a luat viața pentru a scăpa de pedeapsă

Janette Mayo, în vârstă de 59 de ani, a primit vestea tragică de la poliție, atunci când se aștepta mai puțin. Autoritățile au înștiințat-o că celelalte patru persoane găsite moarte sunt fiica ei, Holly Guess, 35 de ani, și nepoții ei, Rylee, 17 ani, Michael, 15 ani și Tiffany, 13 ani.

Pe acelaşi subiect

Holly Guess, 35 de ani, era căsătorită cu Jesse McFadden. Mama ei spune că a fost „păcălită de farmecul lui”.

Fiica mea și-a iubit copiii. Sunt distrusă la fel ca și celelalte familii. Jesse McFadden a fost un monstru pentru acțiunile sale. Nepoții mei și fiica mea. Am o gaură în inimă. Am iubit-o pe Ivy, era o fată drăguță, chiar nu o cunoșteam pe Brittany, dar trebuie să fi fost o fată dulce pentru ca Tiffany a mea să aibă grijă de ea. Rugăciunile mele sunt acolo pentru ambele familii. Cer doar ca oamenii să-și amintească și de familia mea”, a spus femeia. 

Ivy și Brittany au fost date dispărute, după ce nimeni nu a mai auzit nimic de ele. Cele două adolescente au petrecut noaptea în casa criminalului și aveau de gând ca a doua zi să înoate la un pârâu cu fiica lui Jesse.

Tatăl lui Brittany, Nathan Brewer, a spus că nu era prima dată când fiica lui rămânea peste noapte în casa lor, dar nu au mai existat probleme. Devastat, el a spus că adolescenta urma să reprezinte orașul Henryetta într-un concurs de frumusețe.

Și acum nu va reuși pentru că este moartă. A plecat”, a spus el. Trupurile lor au fost găsite la doar câteva ore după ce a fost emisă alerta. După ce și-a ucis familia și pe cele două tinere venite în vizită la copiii lui, bărbatul și-a luat viața, potrivit Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cadavrele din casa groazei, identificate: soţia criminalului, copiii ei şi cele două tinere dispărute. După crimă, prădătorul sexual din Oklahoma s-a sinucis