Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui model rus, în vârstă de 23 de ani, care l-a catalogat pe Putin drept „psihopat”, a fost găsit ascuns într-o valiză la un an după dispariţie

Cadavrul unei tinere model din Rusia a fost găsit ascuns într-o valiză la mai bine de un an după ce a dispărut.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.03.2022, 22:43

Gretta Vedler, în vârstă de 23 de ani, a fost ucisă la o lună după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care l-a numit pe Vladimir Putin „psihopat” și a estimat că impulsul său de a „îmbunătăți integritatea Rusiei” se va sfârși în lacrimi.

Fostul ei iubit Dmitri Korovin, în vârstă de 23 de ani, a mărturisit la mai mult de un an de l dispariţie că a sugrumat-o după o ceartă pentru bani la Moscova, fără legătură cu opiniile ei politice și analiza cu privire la Vladimir Putin.  

El le-a spus interogatorilor că a dormit într-o cameră de hotel timp de trei nopți cu cadavrul ei pe care l-a pus într-o valiză cumpărată. Apoi i-a dus cadavrul la câţiva kilometri în regiunea Lipetsk și l-a lăsat în portbagajul unei mașini timp de mai bine de un an. El a tot postat poze și mesaje pe rețelele de socializare ale modelului, pentru a-i face pe prieteni să creadă că ea este încă în viață, potrivit mărturisirilor pe care el le-a făcut procurorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Cadavrul unui model rus, în vârstă de 23 de ani, care l-a catalogat pe Putin drept „psihopat”, a fost găsit ascuns într-o valiză la un an după dispariţie