Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cancerul a răpit-o până să poarte rochia de mireasă. O tânără în stadiu terminal a murit în braţele familiei, cu 2 săptămâni înaintea nunţii, în UK

O tânără de 28 de ani din UK a murit fulgerător după ce doar în urmă cu două luni a fost diagnosticată cu cancer intestinal în stagiu terminal. Aceasta şi-a reprogramat nunta plănuită în 2025 pentru data de 5 septemrbie 2023, însă boala a răpit-o înainte de marele eveniment.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 11:09

Lui Ruby Rogers i s-a spus inițial că simptomele ei ar indica o colită, o inflamație a colonului sau sindromul colonului iritabil. Când a început să aibă dureri insuportabile, după șapte luni, i s-a făcut în sfârșit o tomografie care a confirmat că avea cancer intestinal, relatează Mirror.

Diagnosticată în iulie cu cancer terminal

Au fost și mai multe durere când, în iunie anul acesta, i s-a spus că era în stadiu terminal. Hotărâți să se căsătorească, ea și logodnicul Vic și-au reprogramat de nunta, dar ea a murit pe 23 august la vârsta de 28 de ani, cu două săptămâni înainte de nunta lor din 5 septembrie.

„Ruby a fost cea mai iubitoare fată, a trăit viața din plin. Cu câteva săptămâni în urmă, ea a spus că chimioterapie funcționează mai bine, deoarece nu era pregătită să meargă nicăieri. Pur și simplu iubea viața. Ruby a fost un suflet frumos și a făcut atât de multe în viața ei. Iubea animalele și credea lumea celor doi iepurași ai săi. Ea a primit un pisoi pe nume Crunchie cu doar trei săptămâni înainte de a muri. Am grijă de ea acum. Ruby lucra la centrul de locuri de muncă și toată lumea de acolo o adora. Ar face orice pentru oricine. Era atât de plină de bătaie și doar cea mai drăguță fată. Ea nu a vrut să știe cât timp a mai rămas, niciunul dintre noi nu a știut. Ea a vrut doar să trăiască cât mai mult posibil”, a declarat mama ei, Kath.

Pe acelaşi subiect

Familia i-a fost alături în ultimele momente

Ruby trebuia să se căsătorească la casa mamei ei. Ea și logodnicul Vic se cunoscuseră în facultate.

„Am ținut-o de mâna pe Ruby în ultimele ei momente, în timp ce Vic a ținut-o de cealaltă. Sora ei Lisa a fost și ea acolo, împreună cu tatăl ei și niște veri. Suntem liniştiti că am putut fi lângă ea în ultimele momente. Lui Ruby îi păsa doar de oameni. O iubesc atât de mult și nu va mai exista niciodată o altă Ruby”, a adăugat mama ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Cancerul a răpit-o până să poarte rochia de mireasă. O tânără în stadiu terminal a murit în braţele familiei, cu 2 săptămâni înaintea nunţii, în UK