Antena Meniu Search
x

Capul unui adolescent, găsit în frigiderul unui cunoscut fost fotbalist, alături de părţi umane ale altor minori, în Africa

Descoperire înfiorătoare: rămăşiţele unui băiat de doar 13 ani, dat dispărut, au fost găsite într-un frigider, în casa unui fost fotbalist ghanez.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.08.2021, 14:56

Frigider
Capul unui adolescent, găsit în frigiderul unui cunoscut fost fotbalist, alături de părţi umane ale altor minori - Shutterstock

Tatăl copilului a făcut descoperirea îngrozitoare

Tatăl copilului presimţea că ceva rău s-a întâmplat, aşa că a intrat cu forţa în casa lui Richard Gyamfi, în vârstă de 28 de ani, un fost jucător de fotbal extrem de popular în Ghana, devenit ulterior comentator sportiv pentru a-şi căuta băiatul. După ce a pătruns într-una din camerele ţinute încuiate, omul a făcut descoperirea oribilă. Ceea ce mai rămăsese din fiul său se afla în frigiderul fostului sportiv.

Poliţia a fost chemată imediat la faţa locului, în municipiul Sunyani din Ghana, pe 22 august. Rămăşiţele adolescentului au fost recuperate, iar individul arestat pentru atrocitatea înfăptuită. Site-ul de știri locale Kanyi Daily a raportat că tatăl, Thomas Agyei, l-a confruntat pe Gyamfi, acuzându-l că l-a adus pe fiul său de 13 ani, Louis Agyemang Junior, în casa lui, răpindu-l dintr-un parc local. Cel din urmă a negat acuzaţiile spunându-i că nu l-a văzut niciodată pe băiat şi că că nu are nimic de-a face cu dispariția sa. Cu toate acestea, unul dintre prietenii lui Louis l-a asigurat pe Thomas Agyei că îl văzuse pe Gyamfi mergând cu adolescentul dat dispărut spre casa lui.

Potrivit 7news, tatăl, împreună cu mai mulți localnici au luat legea în propriile mâini și au mers la casa fostului jucător din Divizia Națională pentru a afla care este adevărul.

Pe acelaşi subiect

Inițial, nu au găsit nimic ieșit din comun, până într-un moment în care au dat peste o uşă încuiată şi i-au cerut bărbatului să o deschidă. Când Gyamfi a refuzat, susținând că a pierdut cheia, oamenii au dărâmat pur şi simplu uşa, găsind trupul neînsufleţit al lui Louis pe podea, dar fără cap.

Ofiţerii de poliţie chemaţi la scena crimei au descoperit că, în afara adolescentului de 13 ani, în interiorul casei se aflau alte două capete tăiate şi nenumărate părţi umane înfăşurate şi înghesuite în frigider. Identitățile celorlalte victime nu au fost încă făcute publice.

„Rămășițele sunt transportate la morga spitalului care aparţine de Serviciul de Poliție Ghana din Accra pentru a fi făcută o autopsie în sprijinul anchetei”, a declarat Alexander Kwaku Obeng, Directorul Afacerilor Publice al Serviciului de Poliție din Ghan.

Datorită naturii șocante a scenei, Alexander Obeng a adăugat că sprijinul psihiatric a fost pus la dispoziția familiilor victimelor, membrilor comunității și ofițerilor de poliție implicați în caz. Ancheta este în curs de desfășurare, iar suspectul este ținut în prezent în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Capul unui adolescent, găsit în frigiderul unui cunoscut fost fotbalist, alături de părţi umane ale altor minori, în Africa