Antena Meniu Search
x

Câştiga o mică avere pe an, dar îşi punea soţia să plătească chiria la casă. Cum a aflat femeia că a fost păcălită: ''Ne certam de la mici cheltuieli''

Un bărbat câștiga 2 dolari de euro pe an, dar nu i-a spus soției și o punea să plătească chirie, mai exact 500 de dolari pe lună. Femeia și-a cunoscut soțul în urmă cu 4 ani pe internet. El era student, iar ea lucra cu normă întreagă ca tehnician medical.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 16:31

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul era muncitor, ambițios și avea obiective înalte. "Sunt doar câteva dintre calitățile care m-au atras la el. Este imigrant și cunoșteam dificultățile economice ale familiei sale", a povestit femeia, conform Il Messagero.

La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit. Bărbatul a absolvit facultatea și s-a angajat. "Îl întrebam de salariu și îmi spunea că este de 60.000 de dolari (pe an - n.r.). Nu m-am gândit prea mult la asta și am continuat să trăiesc. Câștigam doar 20 de dolari pe oră și aveam o mulțime de împrumuturi pe care de obicei le plăteam", își continuă povestea femeia.

Un an mai târziu, el s-a mutat într-un alt oraș, în timp ce ea s-a chinuit să-și găsească un loc de muncă și a rămas acasă timp de trei luni. "Nu a vorbit niciodată cu mine despre finanțele sale, a luat un împrumut pentru o casă de 400.000 de dolari cu un salariu de 60.000 de dolari. Nu i-am dat atenție, el s-a ocupat de finanțe și taxe de când ne-am căsătorit", declară aceasta.

Cum a aflat femeia adevărul

Apoi, femeia a decis să cumpere o casă pentru mama și sora ei. "Am găsit casa perfectă, iar banca mi-a cerut declarația de impozit pentru ultimii trei ani". I-a cerut soțului ei să îi trimită declarația, dar acesta a insistat că vrea să vorbească cu banca, spunând că se va ocupa de situație: "A încercat să mă convingă că banca lui era mai bună decât a mea, dar eu deja blocasem afacerea". În cele din urmă, după multe discuții, bărbatul i-a trimis declarația de impozit, din care a reieșit că ar câștiga 2 milioane de euro pe an. "În tot acest timp s-a certat cu mine din cauza unor mici cheltuieli. Și-a cumpărat o Toyota din 2007 cu banii mei și continuă să mă taxeze cu 500 de dolari pe lună pe chirie. Nu înțeleg cum de a făcut rost de atâția bani și de ce a încercat să-i ascundă de mine", își termină povestea femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Câştiga o mică avere pe an, dar îşi punea soţia să plătească chiria la casă. Cum a aflat femeia că a fost păcălită: ''Ne certam de la mici cheltuieli''