Antena Meniu Search
x

Video Cât cheltuie pe lună un român care locuieşte în Germania. "Nu am o viaţă de lux, ba din contră"

Un român care locuieşte în Germania a povestit, într-un video pe TikTok, cât ajunge să cheltuie într-o lună pe chirie, utilităţi, taxe şi mâncare, alături de iubita sa.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 18:49

Cât cheltuie pe lună un cuplu de români care locuieşte în Germania. "Nu am o viaţă de lux, ba din contră"
Cât cheltuie pe lună un cuplu de români care locuieşte în Germania. "Nu am o viaţă de lux, ba din contră" - TikTok

Tânărul a povestit că plăteşte 470 de euro chirie lunar pentru un apartament de 55 de metri pătraţi. La chirie se adaugă şi facturile la gaz (140 de euro) și curent (130 de euro). Astfel, suma totală pentru cheltuielile ce ţin de locuinţă se ridică la 740 de euro.

Cât plătesc cei doi lunar pentru maşinile pe care le deţin

Românul a mai povestit că plăteşte 42 de euro factura pentru două telefoane şi 47 de euro pentru internet. Totodată, are și alte costuri suplimentare, cum ar fi abonamentul la radio (17 euro) și Netflix (8 euro).

Pentru maşinile pe care le deţin, cei doi scot din buzunare aproape 667 de euro. Suma include costurile pentru benzină (între 350 și 600 de euro), consumabile (100 de euro), asigurare (110 euro), și alte cheltuieli neprevăzute (30 de euro).

Pe acelaşi subiect

Când vine vorba de mâncare, tânărul spune că plăteşte pe cumpărături o medie de 400 de euro. Pentru haine cheltuie 100 de euro, 50 de euro pentru cadouri, 50 de euro pentru sală de sport pentru amândoi, și 200 de euro pentru igienă și curățenie.

La cheltuielile lunare, bărbatul spune că se adaugă şi asigurările private (88 de euro) și taxa la bancă (15 euro).

Astfel, tânărul a ajuns la concluzia că toate cheltuielile lunare se ridică la un total aproximativ de 2424 de euro pentru două persoane. Totuşi românul spune că nu duce o viaţă de lux şi că uneori e nevoit să economisească pentru a face faţă preţurilor din Germania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Cât cheltuie pe lună un român care locuieşte în Germania. "Nu am o viaţă de lux, ba din contră"