Antena Meniu Search
x

Cum au reuşit 3 fraţi să-şi cumpere o casă de 400.000 de euro, pe când mezina avea doar 6 ani. Visează la un imperiu imobiliar şi să nu ducă vreodată grija banilor

O fetiţă de doar 8 ani şi fraţii ei de 13 şi 14 ani trăiesc un adevărat vis imobiliar. În timp ce mulţi oameni se zbat să pună deoparte bani, în speranţa că-şi vor cumpăra la un moment dat o locuinţă, aceşti copii au investit deja cu succes într-un imobil ce a ajuns acum să valoreze peste 400.000 de euro. Şi nu se opresc aici. Au de gând să cumpere o a doua proprietate, ca la vârsta majoratului să nu ducă niciodată grija banilor.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 16:44

Cum şi-au luat cei 3 copii casa de 400.000 € - kidsnews.com.au

În timp ce mulţi oameni abia îndrăznesc să viseze la ziua în care vor deveni proprietarii unei locuinţe, o fetiţă de doar 8 ani are deja o casă în valoare de peste 400.000 de euro. Iar Ruby McLellan nu a făcut totul de una singură, ci împreună cu fraţii săi.

Cum şi-au luat cei 3 copii casa de 400.000 €

Cei trei au decis la un moment dat să nu-şi mai dea banii de buzunar pe dulciuri şi gustări, ci să-i economisească. Au strâns nu mai puţin de 3.500 de euro, pe care i-au depus avans pentru o casă cu patru dormitoare, cu doi ani în urmă.

Locuinţa din Victoria, Australia, are acum o valoare de piaţă uriaşă, de peste 400.000 de euro, relatează Mirror. Însă nu toată lumea se bucură de succesul fetiţei. Copila s-a confruntat cu un val mare de comentarii răutăcioase în mediul online, unde povestea ei a devenit virală.

Pe acelaşi subiect

Părinţii, aspru criticaţi. Reacţia tatălui

Unii oameni i-au judecat aspru pe părinţii fetei, acuzându-i de exploatare, ba chiar i-au jignit. Însă Cam McLellan, tatăl lui Ruby, şi fraţii ei, Angus (14 ani) şi Lucy (13 ani), nu sunt deranjaţi de criticile internauţilor. În schimb, ar vrea ca oamenii să se gândească mai mult la propriile probleme şi frustrări înainte de a le proiecta asupra altora.

"Este tare uşor ca cineva care nu are o proprietate pe numele său sau care nu a făcut sacrificii să judece asta", a declarat Cam McLellan pentru Daily Mail Australia. Când vor ajunge la vârstă adultă, cei trei fraţi vor împărţi profitul de pe urma vânzării casei. Între timp, casa va fi închiriată. 

Ruby, care avea doar 6 ani când a devenit proprietara casei, spune că este "destul de cool" să trăiască aşa. Copiii plănuiesc deja să cumpere o a doua locuinţă.

Cam şi soţia sa, Felicity, au vrut dintotdeauna să fie "liberi din punct de vedere financiar", aşa că şi-au cumpărat prima casă de tineri, la doar 20 de ani. Acum însă, datorită investiţiilor inteligente făcute cu mult timp în urmă, nu sunt nevoiţi să lucreze mai mult de câteva ore pe zi. Vara au chiar vacanţe prelungite, pe care le petrec în familie, cu copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cum au reuşit 3 fraţi să-şi cumpere o casă de 400.000 de euro, pe când mezina avea doar 6 ani. Visează la un imperiu imobiliar şi să nu ducă vreodată grija banilor