Antena Meniu Search
x

Video Căţel dependent de alcool, sedat zile la rând ca să scape cu bine de sevraj. Medicii din UK nu au reuşit să-i salveze prietenul

Caz şocant la un adăpost de animale din Marea Britanie. Medicii de acolo au reuşit să salveze un căţel dependent de alcool. 

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 14:31

Vezi și

Patrupedul, pe nume Coco, a ajuns la adăpost împreuna că un alt căţel, Gerodie, după moartea stăpânului lor. Erau bine îngrijiţi, dresaţi şi extrem de iubitori, astfel că personalul nu a suspectat nimic. 

După câteva zile, animalele au început să dea semne de sevraj. În ciuda celor mai bune îngrijiri medicale şi a unei atenţii sporite din partea tuturor angajaţilor, Geordie a murit. Coco a fost sedat pentru a trece cu bine prin perioada de dezintoxicare. 

Recuperarea a fost un proces de lungă durată şi anevoios, dar personalul adăpostului a anunţat pe pagina de Facebook că patrupedul este acum mai bine ca niciodată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Căţel dependent de alcool, sedat zile la rând ca să scape cu bine de sevraj. Medicii din UK nu au reuşit să-i salveze prietenul