Antena Meniu Search
x

Foto Ce a aflat în noaptea nunții un bărbat de 38 de ani care s-a însurat cu o femeie de 65. Câți ani avea în realitate

Un tânăr de 38 de ani din Coreea de Sud, care s-a căsătorit cu o femeie mai bătrână cu 27 de ani, a dezvăluit că a aflat vârsta reală a soţiei sale la scurt timp după nuntă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.03.2022, 14:29

Tânărul, vedetă pe Youtube, nu s-a sfiit în nicio clipă să împărtăşească cu fanii săi toate momentele frumoase din relaţia cu iubita lui. În ciuda diferenţei uriaşe de vârstă, acesta a mărturisit că se iubesc şi nu ar vedea altfel lucrurile.

Nunta a avut loc în Coreea de Sud, în 2020. El a vorbit despre bucuria pe care amândoi au simţit-o atunci când şi-au unit destinele şi despre enrăbdarea de a-şi petrece întreaga viaţă unul în compania celuilalt. Totuşi, în momentul în care îşi anunţa fanii despre marele eveniment şi era invadat de zeci de mesaje de felicitare şi bucurie din partea celor care i-au susţinut, a fost nevoit însă să rectifice un detaliu privind vârsta proaspetei sale soții. Influencerul a dezvăluit brusc că vârsta reală a soţiei sale nu era de 65 de ani, ci de 73 de ani şi a cerut public scuze celor care îl urmăreau pentru că au fost minţiţi, aşa cum şi el a fost la urma urmei, scria Dimsum Daily, în decembrie 2020.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cum s-au cunoscut cei doi

Diferența de vârstă nu i-a împiedicat să aibă în continuare o relaţie bună. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere şi au format un cuplu în foarte scurt timp. S-au cunoscut la o activitate de voluntariat și au știut imediat că erau destinați să fie împreună. Tânărul a urmărit-o un timp, au început că vorbească și au ajuns să îşi dea seama că sunt perfecţi unul pentru celălalt. Au realizat un videoclip în care au vorbit despre povestea lor de dragoste şi l-au distribuit pe internet cu gândul de a le arăta oamenilor că vârsta este totuşi doar un număr şi că acolo unde este iubire, pot trece peste orice. Relaţia neconvenţională a atras multă atenţie în mediul online, precum şi păreri de ambele părţi.

Cu toate acestea, el și-a cerut scuze public într-un live recent, spunând că soția sa i-a ascuns vârsta reală, având de fapt 73 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Ce a aflat în noaptea nunții un bărbat de 38 de ani care s-a însurat cu o femeie de 65. Câți ani avea în realitate