Antena Meniu Search
x

Video Cele 5 reguli stricte pe care o tânără i le impune iubitului său. Ce i-a interzis: "Nu i-aş permite niciodată!"

O femeie a stârnit o dezbatere aprinsă pe internet, după ce a vorbit despre cele 5 reguli stricte pe care trebuie să le îndeplinească orice bărbat care i-ar putea deveni iubit. Tânăra s-a filmat şi a postat imaginile pe TikTok, unde clipul a devenit viral, relatează Daily Mail.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 18:50

Taylor are 23 de ai şi un set de reguli stricte pentru iubitul ei
Taylor are 23 de ai şi un set de reguli stricte pentru iubitul ei - TikTok

Taylor Donoghue este o femeie care ştie ce vrea. Tânăra de 23 de ani din New York susţine că nu se abate de la un set de reguli stricte nici când vine vorba de dragoste. Aceasta a enumerat toate aspectele pe care un potenţial iubit trebuie să le bifeze ca să-i capteze interesul şi să aibă o şansă la o relaţie cu ea.

Cele 5 reguli pentru a-i deveni iubit

"Haideţi să vorbim despre cele 5 lucruri pe care nu i le-aş permite niciodată iubitului meu", şi-a început Taylor Donoghue filmuleţul controversat, postat pe TikTok. În 7 zile de la publicare, a adunat deja peste 800.000 de vizualizări şi sute de comentarii.

Prima regulă este grăitoare de la sine. Iubitul ei nu are voie să aibă o femeie drept "cel mai bun prieten". "Este evident, nu l-aş lăsa niciodată să fie cel mai bun prieten cu o fată. Nu am încredere în ele, cred că ar apărea probleme şi va ieşi urât", a explicat ea.

Pe acelaşi subiect

Taylor a precizat că înţelege şi acceptă faptul că iubitul ei are şi amice sau cunoştinţe, dar trage linie când vine vorba de o relaţie extrem de apropiată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regula de aur: localizarea iubitului

A doua regulă spune că trebuie să aibă mereu acces la locaţia exactă a iubitului său. "Nu-l voi lăsa niciodată pe prietenul meu să îmi ascundă unde se află. Cred că toţi oamenii ajung la un punct al relaţiei când trebuie să aibă locaţia celuilalt pe telefonul mobil. Este mai degrabă o chestiune de siguranţă. Vreau doar să ştiu că este bine", a precizat tânăra.

Regula cu numărul 3. Femeia a adăugat că nu i-ar permite niciodată iubitului său să meargă la un club de striptease. "Simt că aici va fi un punct controversat. Unele cupluri fac asta împreună, dar nu, pentru noi este exclus", a continuat Taylor.

Cine plăteşte facturile: el sau ea?

A patra regulă despre care femeia vorbeşte pe TikTok are legătură cu cine plăteşte facturile. "Simt că este greşit ca bărbatul să achite 100% din costul facturilor. Cred că, mai ales la început de relaţie, este important ca bărbatul să preia majoritatea cheltuielilor. Şi, chiar dacă nu suntem căsătoriţi, nu o să-l aduc la sapă de lemn. Şi nici el pe mine", a precizat ea.

A cincea şi cea din urmă regulă se referă la activitatea în mediul online. I se pare un uriaş steag roşu dacă iubitul ei dă like pe Instagram la poze cu fete în costum de baie sau posturi indecente. "Mereu mă întreistează când văd că soţul cuiva, cu copii sau doar într-o relaţie serioasă dă like unor fete în ipostaze provocatoare", mai spune tânăra.

Controversă pe seama celor 5 reguli

Utilizatorii TikTok au părerile împărţite. În timp ce unii îi dau dreptate lui Taylor, alţii consideră că aceasta exagerează şi este "prea dură cu iubitul ei".

"100% de acord. Am încercat să fiu o iubită cool şi să-mi las fostul să stea în camera de cămin cu o femeie. Am fost atât de naivă! Nu se va repeta", a comentat o tânără pe TikTok. "Nu aş ieşi niciodată în oraş cu cineva care are o listă de reguli", a protestat un alt utilizator al platformei. "Cum ar fi să aveţi pur şi simplu încredere unul în celălalt?", se întreabă altcineva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Cele 5 reguli stricte pe care o tânără i le impune iubitului său. Ce i-a interzis: "Nu i-aş permite niciodată!"