Antena Meniu Search
x

Doi soţi s-au trezit peste noapte cu 11 milioane de lire sterline în conturile lor: "Începusem deja să ne gândim cum îi vom cheltui". Pentru britanici a fost doar un vis

Doi soţi au crezut că au dat lovitura vieţii lor, miercuri dimineaţa, după ce s-au trezit cu 11 milioane de lire sterline în valori şi acţiuni.

de Redactia Observator

la 21.03.2024, 11:26

Doi soţi s-au trezit peste noapte cu 11 milioane de lire sterline în conturile lor: "Începusem deja să ne gândim cum îi vom cheltui". Pentru britanici a fost doar un vis

Constructorul independent Richard Warnock a fost șocat când și-a verificat contul și a descoperit că au apărut 8,3 milioane de lire sterline. În plus, şi soţia lui avea 2,5 milioane de lire sterline. Richard și Jacqueline, o educatoare în vârstă de 54 de ani, au fiecare un cont la compania globală de investiții Abrdn. Cuplul își folosește depozitele pentru o pensie privată auto-investită și un cont individual ISA.

Milionari doar pentru câteva ore

„Timp de câteva ore, m-am gândit că asta ar putea fi real și am câştigat jackpotul. Era ca și cum aș fi câștigat EuroMillions! Inima îmi batea repede când am văzut banii. Am început deja să ne gândim la cum îi vom cheltui. La început am crezut că trebuie să fi fost o greșeală, dar soția mea, Jacqui, a spus că și contul ei a crescut. Am început să ne gândim că una dintre investițiile companiei noastre a dispărut peste noapte, așa cum este natura cu piața de valori și asta ar putea fi autentic", a povestit Richard, potrivit Mirror.

Bărbatul l-a contactat pe consilierul său financiar independent Acova Wealth Management pentru a încasa profitul, dar aşa a constatat că statutul lor de milionari a durat doar câteva ore după ce s-a descoperit că o eroare IT a făcut ca fondurile lor să crească. Perechea a fost lăsată fără bani, după ce li s-a spus că un punct zecimal a fost plasat incorect pe stoc.

„Mi-am contactat consilierul financiar pentru că am vrut să încasăm profitul, dar nu am reușit să iau legătura la telefon. Când am aflat că a fost o greșeală, inima mi s-a strâns. Sperasem! Facem investiții agresive care prezintă un risc ridicat. Uneori, poate crește sau scădea cu 10.000 de lire sterline. Nu părea imposibil să obținem o sumă atât de mare a investiției noastre. Suntem distruși", a mai spus Richard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Doi soţi s-au trezit peste noapte cu 11 milioane de lire sterline în conturile lor: "Începusem deja să ne gândim cum îi vom cheltui". Pentru britanici a fost doar un vis