Antena Meniu Search
x

Video Clipe de coșmar pentru zeci de nuntași. Artificiile de interior au provocat un incendiu uriaș chiar în timpul dansului mirilor, în Mexic

Un incendiu puternic a întrerupt o nuntă, în Mexic. Scânteile artificiilor de interior s-au aprins la contactul cu ornamentele, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. Toate persoanele au fost evacuate în siguranță.

De Redactia Observator la 19.09.2021, 13:04
Artificiile de interior au provocat un incendiu uriaș chiar în timpul dansului mirilor, în Mexic
Artificiile de interior au provocat un incendiu uriaș chiar în timpul dansului mirilor, în Mexic - Twitter

Incendiu puternic într-o sală de evenimente din Mexic, în timpul unei nunți. Flăcările, izbucnite de la artificiile de interior s-au extins rapid în timpul dansului mirilor. Imaginile au fost surprinse de participanții la eveniment.

Incidentul a avut loc, vineri, la centrul de evenimente Fortana din orașul mexican Torreón. Mirele și mireasa dansau liniștiți când artificiile de interior au aprins zona scenei. Flăcările se extind cu repeziciune spre tavan și doar în câteva secunde, ornamentele se prăbușesc și ard. Mirii și invitații reușesc să evacueze sala, fără alte incidente grave. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Clipe de coșmar pentru zeci de nuntași. Artificiile de interior au provocat un incendiu uriaș chiar în timpul dansului mirilor, în Mexic