Antena Meniu Search
x

Foto Consilieră, prinsă în timp ce întreţinea relaţii intime cu un elev de 14 ani, în casa lui din SUA. Îşi ţineau relaţia secret de peste un an

O consilieră de orientare din Pennsylvania, SUA, a fost acuzată de agresiune sexuală instituțională după ce ar fi avut o relație cu un elev de 14 ani. Idila celor doi a fost dată în vileag de un membru al familiei băiatului.

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 13:30

Consilieră, prinsă în timp ce întreţinea relaţii intime cu un elev de 14 ani, în casa lui din SUA. Îşi ţineau relaţia secret de peste un an
Consilieră, prinsă în timp ce întreţinea relaţii intime cu un elev de 14 ani, în casa lui din SUA. Îşi ţineau relaţia secret de peste un an - Montgomery County District Attorneys Office

Kelly Schutte, în vârstă de 35 de ani, care este căsătorită și are un copil, a fost trimisă în judecată vineri dimineaţa pentru acuzații suplimentare, inclusiv agresiune și corupție asupra minorilor. A fost eliberată pe o cauțiune de 25.000 de dolari. Anchetatorii au aflat pentru prima dată despre presupusa relație a femeii în iulie. Poliția a fost informată despre acțiunile femeii de mama băiatului după ce a sunat la poliție pentru a spune că a avut o „relație romantică și sexuală” cu femeia din toamna anului 2022, relatează Daily Mail.

Adolescentul a explicat cum a început relația, când cei doi s-au așezat unul lângă celălalt într-un autobuz școlar în timpul unei excursii de clasă. De acolo, perechea a început să vorbească din ce în ce mai mult pe Canvas, o aplicație specială folosită de personalul pentru a vorbi cu studenții. În cele din urmă, băiatul a început să lipsească de la cursuri, el petrecând mai mult timp cu ea în biroul școlii. Când a început vacanța de vară, ce doi au rămas în contact, de data aceasta prin aplicaţia Snapchat.

Ce a declarat băiatul

Declarația pe propria răspundere dezvăluie modul în care relația celor doi a devenit fizică în iunie, când cei doi au întreţinut relaţii sexuale în mașina femeii, în parcarea unui supermarket. O altă întâlnire a avut loc chiar în dormitorul băiatului, când părinții adolescentului erau plecați din oraș.

Pe acelaşi subiect

Femeia s-ar fi întins deasupra lui și l-ar fi atins. Părinții și sora elevului erau în afara orașului în acel moment. Anchetatorii spun că unul dintre cerceii ei a fost lăsat în urmă la casa băiatului și dat anchetatorilor. Relația a fost descoperită pentru prima dată de o rudă în iulie, după ce a intrat peste ei în dormitor. În noaptea aceea, adolescentul panicat și-a sunat părinții cerând să fie preluat de la casa femeii, unde le-a explicat cum unul dintre membrii familiei ei i-a prins împreună.

Kelly Shutte a fost plasată în concediu administrativ din iulie, când Inspectoratul şcolar local a aflat pentru prima dată despre acuzațiile împotriva ei. Shutte a primit ordin de restricţie împotriva victima și împotriva şcolii.

„Un astfel de comportament nu va fi tolerat”, a declarat inspectorul şef.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Consilieră, prinsă în timp ce întreţinea relaţii intime cu un elev de 14 ani, în casa lui din SUA. Îşi ţineau relaţia secret de peste un an