Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Să te odihnești în brațele Domnului." O influenceriţă a murit subit în timp ce decora casa de Crăciun. Părinţii au găsit-o inconştientă pe podea, în Brazilia

O influenceriţa populară din Brazilia a murit la vârsta de 41 de ani, după ce a suferit un atac de cord în timp ce își decora casa de Crăciun. Fanii şi familia plâng pierderea Vanessei.

de Redactia Observator

la 11.11.2023, 11:15

Vanessa Vieira Mancini s-a prăbușit în apartamentul ei de lux din Manaus, Brazilia. La fața locului au fost chemate serviciile de urgență, dar, din păcate, Vanessa nu a dat semne de viață și a fost declarată decedată, relatează Mirror.

Familia ei a confirmat vestea tragică într-un comunicat: „Vanessa Mancini a murit în urma unui atac de cord masiv. Era acasă cu părinții ei și era însoțită de paramedici, dar nu a răspuns manevrelor. Vanessa avea 41 de ani și era cunoscută pentru fericirea ei şi buna dispoziție. Familia cere respect în această perioadă de doliu”. Omagiile au venit pe online pentru Vanessa, care avea aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram.

Val de omagii pe internet

Una dintre prietenele Vanessei, Olivia Calherios, și-a exprimat tristețea: "Tocmai ne-am văzut și habar nu aveam. O, cum te-aș fi umplut de sărutări și îmbrățișări și l-aș fi rugat pe Dumnezeu în fiecare zi să te lase aici printre noi."

Pe acelaşi subiect

Fanii de pe Instagram ai Vanessei s-au grăbit să-și transmită condoleanțe. Ultima ei postare a fost o fotografie drăguță animată a câinelui ei Tobias, la cea de-a 17-a aniversare, postată pe 28 iulie. Un utilizator a scris: „Întotdeauna îmi voi aminti de tine cu bucuria ta unică! Odihneşte-te în pace!”

Un omagiu de la o persoană spunea: „Nu te voi uita niciodată! Sunt uluit...Dar mă voi ruga foarte mult ca să fii mângâiată, să te odihnești în brațele Domnului. Îți mulțumesc că ai fost atât de bună cu mine... că nu m-ai tratat niciodată rău sau cu dispreț. Ai fost mereu diferită, dulce, specială... Nu mă pot opri să mă gândesc la tine. Fie ca Dumnezeu să mângâie durerea familiei tale, iubirea mea.”

Vanessa îşi folosea platformele sociale pentru a împărtăși fragmente din viața ei de zi cu zi, călătorii și antrenamente. Îi plăcea să posteze fotografii cu ea și cu prietenii ei la evenimente elegante și locuri frumoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Să te odihnești în brațele Domnului." O influenceriţă a murit subit în timp ce decora casa de Crăciun. Părinţii au găsit-o inconştientă pe podea, în Brazilia