Antena Meniu Search
x

Foto "Copiii mei ar fi putut fi cenuşă dacă nu mă trezeam". O mamă din Anglia, nevoită să-și arunce fetițele pe geam, după ce apartamentul le-a luat foc

Clipe de groază pentru o mamă din Anglia. Femeia de 33 de ani a fost nevoită să-și arunce copiii pe geam, de la etajul al doilea, după ce apartamentul lor a fost cuprins de flăcări. 

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 18:41

O mamă din Anglia, nevoită să-și arunce fetițele pe geam, după ce apartamentul le-a luat foc
O mamă din Anglia, nevoită să-și arunce fetițele pe geam, după ce apartamentul le-a luat foc - Shutterstock (poză ilustrativă)

Inas Himedan, o tânără de 33 de ani din Huddersfield, s-a trezit miercurea trecută dimineața și a văzut că flăcările i-au cuprins locuința. În încercarea disperată de a-și salva familia, femeia nu a mai avut de ales și a trebuit să-și arunce unul dintre copii pe fereastră în brațele soțului, care sărise deja cu fiica cea mică, potrivit Mirror

Vecinul lor, un bărbat de 52 de ani care locuia în apartamentul de dedesubt, a murit tragic în incendiu.

Și-a aruncat copiii pe geam pentru a scăpa de flăcările care i-ar fi ucis

După ce s-a asigurat că fetele, în vârstă de trei și patru ani, sunt în siguranță, Inas a sărit și ea pe geam în timp ce un fum gros a umplut apartamentul de la etajul al doilea. Inas, soțul ei și cele două fete, din fericire, au reușit să scape din incendiu doar cu răni ușoare. Dar trauma incendiului a lăsat cicatrici mentale profunde. De asemenea, au pierdut tot ce aveau când casa s-a transformat în scrum.

Pe acelaşi subiect

„Nu pot să dorm, nu pot să mănânc, nu mă pot să-mi scot gândul ăsta din minte. Dacă nu m-aș trezit? Ne-am fi putut pierde viața, copiii mei ar fi putut fi cenuşă”, a povestit femeia încă șoantă.

Toți dormeau în momentul în care flăcările au cuprins locuința. Erau îmbrăcați în pijamale și nu au apucat să ia nimic din casă. Toate bunurile le-au fost distruse de incendiu. Inas spune că nu știe ce a trezit-o, dar este atât de recunoscătoare că a făcut ceva, descriind totul drept „un miracol”.

„M-am trezit după ce am auzit un zgomot, inițial am crezut că e soțul meu în bucătărie. În acel moment nu am simțit miros de fum, așa că nu știu de ce, dar m-am ridicat să mă duc să verific. Și atunci a izbucnit totul. Soțul meu dormea ​​în dormitor și eu dormeam în sufragerie. Mă duceam să verific de ce e treaz. M-am îndreptat spre dormitor, care este lângă scări, și am văzut fumul și focul urcând pe scări. Există o singură intrare în apartament, așa că am fost prinși. Am început să țip ‘Yousef, Yousef, trezește-te, trezește-te, murim, vom muri!’ Am fost îngrozit, sincer am crezut că era sfârșitul pentru noi. S-a ridicat, am alergat în camera fetelor să le iau. Până atunci focul urcase deja pe scări și tot apartamentul era acoperit de fum. A fost înspăimântător, am fugit cu toții la bucătărie, care este cea mai departe de scări. De obicei ținem geamurile încuiate pentru că fiica mea cea mare este autistă, dar, din fericire, ținem cheia aproape, soțul meu a reușit să ia cheia și să deschidă fereastra. Soțul meu s-a uitat la mine și a spus „va trebui să sărim”. Am pierdut totul, nu mai avem nimic, nici măcar nu aveam încălțăminte”, a adăugat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Copiii mei ar fi putut fi cenuşă dacă nu mă trezeam". O mamă din Anglia, nevoită să-și arunce fetițele pe geam, după ce apartamentul le-a luat foc