Antena Meniu Search
x

Copil de 13 ani, lipit de asfalt de doi polițiști, după ce a fost prins pe stradă că fumează un vape, în Australia. Băiatul era cu mama lui

Imaginile în care un copil de 13 ani este pus la pământ de doi poliști și arestat pentru că a fumat un vape a șocat Australia. 

de Redactia Observator

la 06.03.2024, 18:32

Copil de 13 ani, lipit de asflat de doi polițiștii, după ce a fost prins pe stradă cu fumează un vape, în Australia. Băiatul era cu mama lui
Copil de 13 ani, lipit de asflat de doi polițiștii, după ce a fost prins pe stradă cu fumează un vape, în Australia. Băiatul era cu mama lui - BradK87287/ X

Adolescentul stătea alături de mama sa și de un alt băiat în fața unui centru comercial din Deniliquin, New South Wales, pe 27 februarie. Doi polițiști i-au spus că trebuie să predea țigara electronică și că o să „folosească forța” dacă nu se supune ordinelor, potrivit Mirror.

Pus la pământ de doi polițiști pentru că fuma dintr-un vape

Când a refuzat, cei doi ofițeri s-au năpustit asupra lui și totul s-a transformat într-o încăierare. Polițiștii l-au trântit pe copil de asfalt în timp ce mama lui și celălalt băiat țipau la ei, rugându-i să se oprească.

"Are 13 ani și te folosești de forță! Treisprezece. Nnici măcar nu puteți să faceți față un copil de 13 ani!", a spus băiatul care se afla alături de victimă.

Mama lui se mai aude strigând „dă-i drumul” în mod repetat. De asemenea, îi acuză pe bărbați că au încercat să-i rupă brațul. Momentan nu se știe când a avut loc incidentul, dar clipul a fost distribuit luni, iar utilizatorii de pe rețelele de socializare au fost indignați de folosirea excesivă a forței.

În prezent, statul interzice cumpărarea sau deținerea unui vape cu nicotină fără prescripție medicală. Persoanele sub 18 ani nu pot cumpăra deloc vape-uri, indiferent dacă au sau nu nicotină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Copil de 13 ani, lipit de asfalt de doi polițiști, după ce a fost prins pe stradă că fumează un vape, în Australia. Băiatul era cu mama lui