Antena Meniu Search
x

Copil de 9 ani, lăsat să înghețe de frig într-un țarc de câini, fără haine și încălțăminte. Părinții din SUA aplicau astfel de pedepse foarte des

Polițiștii din SUA au rămas șocați, după ce în urma unui apel anonim, au găst un copil de nouă ani încuiat într-un țarc pentru câini, fără haine sau încălțăminte, lăsat să înghețe de frig.

de Redactia Observator

la 23.10.2022, 09:55

Părinții din SUA aplicau astfel de pedepse foarte des
Copil de 9 ani, lăsat să înghețe de frig într-un țarc de câini, fără haine și încălțăminte - Shutterstock

Un apelant anonim a sunat la poliție în jurul orei 7:00 dimineața, în Kentucky, anunțându-i pe ofițeri că un copil a fost închis într-o canisă, lăsat să înghețe de frig, fără haine sau încălțăminte. Apelantul le-a spus polițiștilor că este de părere că copilul a fost pedepsit și pus să stea acolo peste noapte, în frig. Când ofițerii au ajuns la fața locului, în canisa îngrădită era doar o pătură, puțină mâncare și apă, relatează Mirror.

Poliția a intrat cu forța pentru a-l scoate pe băiat de acolo, care ulterior a fost dus la Spitalul de Copii Brenner din Winston-Salem, pentru analize. Din fericire, copilul a fost externat mai târziu în acea zi.

„Sunt în poliție de 36 de ani și nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat șeriful Richie Simmons.

Polițiștii au descoperit că astfel de tratamente erau aplicate des copiilor

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au fost forțați să intre în casă, unde au găsit-o pe Sarah Starr, un bebeluș, un copil de patru ani și un câine. Copiii au fost nerăniți. Ofițerii au contactat serviciile sociale pentru a îi informa pe aceștia de starea în care au fost găsiți cei mici. Cei trei copii găsiți în casă la acel moment au fost luați în custodia celor de la Protecția Copilului. Între timp, ceilalți doi copii care locuiau acolo au fost găsiți în siguranță la școală.  A fost obținut un mandat de percheziție pentru ca ofițerii să investigheze proprietatea.

De atunci, Jonathan și Sarah Starr au fost arestați și acuzați de abuz asupra copiilor. Potrivit ofițerilor, incidentul nu a fost unul izolat și alte episoade similare se petreceau „de ceva vreme”. Jonathan este tatăl celor doi copii mici, inclusiv al copilului de nouă ani, care a fost găsit închis în canisa. Shelly Barnes, o rudă care locuia în casă, a fost, de asemenea, arestată de polițiști pentru abuz asupra copiilor.

Autoritățile au confirmat faptul că ancheta este încă în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Copil de 9 ani, lăsat să înghețe de frig într-un țarc de câini, fără haine și încălțăminte. Părinții din SUA aplicau astfel de pedepse foarte des