Antena Meniu Search
x

Copilaș de 9 ani, readus la viață de vocea mamei, după ce aceasta a început să-i cânte: "A pus stetoscopul pe piept și nu i-a venit să creadă"

O mamă a descris momentul emoționant în care „și-a readus fiul la viață”, după ce a început să-i cânte acestuia.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 18:52

Copilul de un sindrom care afectează dezvoltarea creierului.
Copilaș de 9 ani, readus la viață de vocea mamei, după ce aceasta a început să-i cânte - Profimedia

Jennifer Osborn a cântat la festivaluri pentru mii de oameni din întreaga lume, dar momentul în care i-a cântat fiului ei care era pe moarte a fost cel mai greu din viața ei.  Asistentele au rămas fără cuvinte când Jake, în vârstă de nouă ani, a părut să se reacționeze, după ce mama lui a început să-i fredoneze Million Dreams, din filmul The Greatest Showman, relatează Mirror.

Copilul a fost tratat la un spital de copii, în timp ce se lupta cu sindromul TBCK, o afecțiune genetică rară, care afectează dezvoltarea creierului. 

Copilul a muri 11 luni mai târziu, pe 14 septembrie

M-am uitat la asistentă și i-am spus „ce să fac?” pentru că mi-a fost atât de frică să fiu acolo. Ea mi-a spus că poate ar trebui să-i cânt. Doctorul s-a întors, i-a pus stetoscopul pe piept și nu i-a venit să creadă. Toată lumea a spus că faptul că i-am cântat l-a adus înapoi la viață și l-a făcut să lupte. A fost minunta și am putut să avem încă 11 luni cu el”, a declarat a spus Jennifer, mama băiatului.

Jennifer și soțul ei James și-au mutat fiul la Haven House Children's Hospice din Woodford Green, deoarece se temeau că acesta ar fi putut să moară acasă, în orice moment. Mama a șase copii a spus că fiul ei, Jimmy, în vârstă de trei ani, suferă și de afecțiunea care este cauzată de o mutație genetică purtată de obicei de ambii părinți. Boala este extrem de rar, cu doar aproximativ 100 de cazuri raportate în întreaga lume.

Mama micuțului a spus că Jake a reușit să sfideze orice regulă a morți, după ce a fost readus la viață de vocea ei, fără să aibă nevoie de un aparat care să-l ajute să respire în ultimele sale 11 luni de viață. Jake a murit din păcate pe 14 septembrie, iar Jennifer a dezvăluit că melodia care l-a salvat atunci a fost primul cântec care a fost cântat la înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » Copilaș de 9 ani, readus la viață de vocea mamei, după ce aceasta a început să-i cânte: "A pus stetoscopul pe piept și nu i-a venit să creadă"