Antena Meniu Search
x

"Copilaşul nostru, avem inima distrusă". Un băieţel de 3 ani din SUA a murit sub ochii îngroziţi ai părinţilor, după ce a căzut dintr-o barcă şi a fost lovit de elice

Incident tragic într-un parc din Utah. Un băieţel de trei ani care se plimba cu barca alături de familie a căzut peste bord şi a murit lovit de elicea ambarcaţiunii. Trupul neînsufleţit a fost scos din apă sub privirile îngrozite ale familiei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.08.2023, 18:04

- Gofundme

Incidentul a avut loc duminică, în parcul Echo State Reservoir din Utah, în jurul orei 17:00. Walter Enslin Greer, în vârstă de trei ani, se afla în barcă alături de familia sa când a căzut peste bord şi a fost lovit de elice. Autorităţile au ajuns imediat la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic. Copilul, care purta o vestă de salvare, a fost scos fără viaţă din apă, sub ochii îngroziţi ai părinţilor.

„Suntem devastați să ne luăm rămas bun de la dragul nostru Walter într-un mod atât de neașteptat. Walter a fost o bucurie absolută, era mare fan Spiderman şi iubea să se joace cu trenurile şi camioanele lui de jucărie. Copilaşul nostru, avem inima distrusă. Suntem atât de binecuvântați că l-am cunoscut şi că a făcut parte din viaţa noastră; îl vom iubi pentru totdeauna şi vom păstra amintirea lui până când ne vom întâlni din nou”, a transmis familia într-o declaraţie emoţionantă.

Băiatul a fost lovit mortal de elicea bărcii

„Walter Greer, un copil de trei ani din Salt Lake City, se afla pe o barcă cu membrii familiei când a căzut în apă. După ce a căzut, Greer a fost lovit de elice în spatele bărcii. Autorităţile care se ocupă cu buna funcţionare a lucrurilor în parcurile publice din Utah au răspuns la un apel de urgenţă şi l-au scos pe Greer din apă, însă băiatul era deja decedat. Purta o vestă de salvare în momentul incidentului. Biroul de investigaţii al şerifului din Summit cercetează cele întâmplate. Incidentul rămâne astfel în curs de investigare în acest moment. Transmitem condoleanţe familiei şi tuturor celor care trec printr-o perioadă dificilă în urma celor întâmplate”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror.

O campanie pentru strângerea de fonduri a fost înfiinţată la scurt timp, cu scopul de a ajuta familia pentru a acoperi costurile de înmormântare.

Cu inimile greu încărcate anunţăm moartea tragică a lui Walter Greer. Duminică, 13 august, Walter a murit într-un accident cu barca la Echo Reservoir în timp ce se bucura de o zi pe lac împreună cu părinții săi, două surori, si prieteni dragi”, a scris un apropiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Copilaşul nostru, avem inima distrusă". Un băieţel de 3 ani din SUA a murit sub ochii îngroziţi ai părinţilor, după ce a căzut dintr-o barcă şi a fost lovit de elice