Antena Meniu Search
x

Copilul „cu inimă bună” şi „plin de viaţă” a murit la doar 12 ani, în faţa colegilor săi. A făcut infarct în timp ce era în pauză la o şcoală din Anglia

Un băiat de 12 ani a murit, după ce s-a prăbuşit în timp ce se juca la şcoală cu colegii săi. Incidentul a avut loc la Shoeburyness High School, din Essex. Părinţii lui Ryan Heffernan au ţinut să îi aducă un omagiu copilului cu „inimă bună” şi „plin de viaţă” şi încearcă să se împace cu teribila pierdere.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 19:19

Poliția din Essex a lansat o investigație cu privire la moartea lui, pe care a descris-o ca fiind „inexplicabilă”, excluzând orice implicare a unei terțe părți. O pagină de strângere de fonduri online creată de un prieten a declarat că vrea să strângă bani pentru a-i ajuta pe părinții săi, Mike și Catherine, să ajute cu costul înmormântării băiatului.

Pe pagină scrie: „Luni dimineața a plecat la școală sănătos și fericit spunând „Te iubesc” familiei sale (Acesta a fost ultimul lucru pe care le-a spus). Era abia în clasa a VII-a, când în pauza de masă s-a întâmplat”.

S-a prăbuşit în faţa colegilor 

Până acum au fost strânşi 12.000 de lire sterline, depăşind deja ţinta iniţială de 5.000 de lire sterline. "Absolut devastator pentru familie. Le trimit toată dragostea mea. Odihnește-te în pace tânăr frumos", a scris Sara Speller. „Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta! Nu îmi pot imagina durerea prin care trebuie să treci. Gândurile sunt cu tine și familia ta”, a scris şi Corrine Waylen.

Serviciile de urgență, inclusiv o ambulanță aeriană, au ajuns luni la școală, după ce s-au primit rapoarte privind o urgență medicală. Din păcate, s-a confirmat ulterior că Ryan a murit. „Anchetele noastre sunt în desfășurare, dar nu credem că altcineva a fost implicat în acest incident. Tratăm asta ca pe o moarte inexplicabilă, nesuspectă. Nimeni nu a fost arestat”, a declarat poliţia din Essex. Clare Costello, directorul liceului Shoeburyness, a anunţat, luni, printr-o scrisoare către părinți lui Ryan Heffernan că nicio altă persoană nu a fost implicată în moartea băiatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Copilul „cu inimă bună” şi „plin de viaţă” a murit la doar 12 ani, în faţa colegilor săi. A făcut infarct în timp ce era în pauză la o şcoală din Anglia