Antena Meniu Search
x

Crimă cu sânge rece: Șofer de Uber, găsit mort pe marginea drumului, după ce a luat doi adolescenți în mașină. Vehiculul australianului a fost incendiat

Doi adolescenți sunt acuzați de uciderea unui șofer de Uber, care a dispărut în urmă cu aproximativ o săptămână. Scott Cabrie, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit mort, la 280 kilometri nord de Brisbane, Australia, în jurul orei 11.30, duminică.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 13:06

Șofer de Uber, găsit mort pe marginea drumului, după ce a luat doi adolescenți în mașină
Șofer de Uber, găsit mort pe marginea drumului, după ce a luat doi adolescenți în mașină - Facebook

Poliția din Queensland a declarat că bărbatul a fost ucis în timpul unei călătorii cu mașina, un Nissan X-Trail albastru. Investigațiile i-au determinat pe detectivi să emită un mandat de percheziție la o adresă din Pacific Haven, unde a fost arestat un tânăr de 17 ani. Acestuia i s-a refuzat posibilitatea de a ieși pe cauțiune și va apărea în fața Tribunalului pentru copii din Hervey Bay.

În jurul orei 18:25, ofițerii au mers și la o adresă din Hervey Bay, unde au arestat un tânăr de 18 ani. De asemenea, i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune și va apărea și el în fața unui judecător.

Mașina victimei a fost incendiată

Vehiculul șoferului de Uber a fost găsit incendiat. În zonă și în împrejurimi a fost lansată o operațiune de căutare folosindu-se numeroși ofițeri, voluntari și tehnologie cu drone. Duminică târziu, un cadavru a fost găsit, dar cauza morții nu a fost încă dezvăluită.

Poliția a făcut apel la oricine care ar putea avea informații relevante sau înregistrări ale camerei de bord să se prezinte la cea mai apropiată secție, conform Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Crimă cu sânge rece: Șofer de Uber, găsit mort pe marginea drumului, după ce a luat doi adolescenți în mașină. Vehiculul australianului a fost incendiat