Antena Meniu Search
x

Crimă tulburătoare în Italia: O mamă şi-a ucis fetiţele de trei şi 11 ani, în centrul în care se aflau. Femeia este căutată acum de poliţişti

Crimă de-a dreptul tulburătoare într-un centru pentru mame şi copii din Verona. O mamă şi-a ucis cele două fiice de trei şi 11 ani, după care s-a făcut nevăzută. Incidentul şocant a avut loc marţi, 26 octombrie.

de Monica Palade

la 26.10.2021, 18:24

Femeia de naţionalitate singaleză este căutată acum de poliţişti, după ce a dispărut după comiterea faptelor. Trupurile fetitelor au fost gasite chiar de către asistenţii sociali. Potrivit acestora, nu era niciun indiciu care să anunţe tragedia care a urmat.

În momentul de faţă cazul este cercetat de către poliţiştii din Veronia, care nu exclud nicio posibilitate. La faţa locului a sosit şi primarul, Federico Sboarina, însoţit de asistentul social, Daniela Maellare, scrie secoloditalia.it.

O tragedie neanunţată

Mama și cele două fiice ale ei se aflau în comunitatea Porto San Pancrazio de aproximativ un an, în urma unei măsuri decisă de Tribunalul pentru Minori din Veneția.

Pe acelaşi subiect

Motivele dublei crime nu sunt deocamdată cunoscute. Proprietatea, administrată de municipalitatea din Verona, este situată în districtul Porto San Pancrazio. Ancheta este efectuată de echipa mobilă a poliției din Verona.

Comunitatea educațională mamă-copil „Il Porto delle Mamme” este o structură rezidențială a municipiului Verona care primește temporar mamele cu copiii lor sau femeile însărcinate, care se confruntă cu dificultăţi. În cadrul comunității, ospitalitatea, protecția și ajutorul sunt oferite pe o cale care vizează autonomia personală, de muncă, de locuință și pregătirea pentru a fi părinte.

Nu este exclus ca femeia să se fi sinucis aruncându-se în râul Adige. Din acest motiv, pompierii au început deja căutările. Totodată, s-a apelat şi la unitatea canină a Protecției Civile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Crimă tulburătoare în Italia: O mamă şi-a ucis fetiţele de trei şi 11 ani, în centrul în care se aflau. Femeia este căutată acum de poliţişti