Antena Meniu Search
x

Video Crimă pasională, urmată de sinucidere, la Constanţa. Un bărbat de 52 de ani şi-a omorât amanta în propria ei casă, apoi s-a sinucis.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Constanţa s-a sinucis în această seară, la scurt timp după ce şi-a ucis amanta.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.10.2021, 22:54

Vezi și

Descoperirea macabră a fost făcută în jurul orei 18:00 chiar de băiatul femeii, care a găsit cadavrele celor doi în bucătăria casei atunci când s-a întors de la serviciu. Cele două victime ar fi avut împreună o relaţie extraconjugală de mai bine de un an. 

Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Andreea Filip, bărbatul ar fi înjunghiat-o mai întâi pe femeia de 52 de ani după care s-a sinucis. Cazul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma necropsiei urmează să se stabilească cu exactitate cauza deceselor.

Comunicatul poliţiei din Constanţa

"Astăzi în jurul 18:10, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi găsit mama şi pe concubinul acesteia, ambii decedaţi în locuinţa femeii din municipiul Constanţa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele două persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 51 de ani şi o femeie de 52 de ani, ambii fiind găsiţi prezentând plăgi tăiate la nivel toracal. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă tribunalul Constanţa, iar în urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza deceselor", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Crimă pasională, urmată de sinucidere, la Constanţa. Un bărbat de 52 de ani şi-a omorât amanta în propria ei casă, apoi s-a sinucis.