Antena Meniu Search
x

Video Cristian a murit nevinovat chiar de ziua lui. Mașina românului a fost spulberată de un Jeep scăpat de sub control, pe o autostradă din Italia

Sfârşit tragic pentru un român în vârstă de 46 de ani, pe un drum din Italia. Cristian Florin Drîmboi, de loc din Botoșani, a murit nevinovat în urma unui grav accident petrecut pe autostrada A14, lângă Imola. Potrivit E-TV, tragedia s-a produs luni dimineață, jurul orei 8.00.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.07.2022, 15:51

Cursa nebună a unui șofer italian a îndoliat o familie de români din Rimini, un oraș din regiunea italiană Emilia-Romagna. 

Luni dimineață, în jurul orei 8.00, Cristian se afla la volanul unui Opel Asta, pe A14 Nord, și mergea spre Bologna, când a fost lovit de un SUV, un Jeep Compass care circula pe aceeași bandă, condus de un bolognez în vârstă de 61 de ani, rezident în Castel San Pietro.

După ce a spulberat cu viteză mașina românului, Jeep-ul a lovit un alt autoturism, apoi un camion, iar în cele din urmă a încheiat cursa răsturnându-se în mijlocul drumului, potrivit E-TV.

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului au acționat mai multe echipaje de prim-ajutor, însă pentru românul nostru nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul de 46 de ani s-a stins în ambulanță, în drum spre spital.

Șoferul vinovat a fost rănit și se află internat la spitalul Maggiore. El este cercetat acum pentru omor rutier, dosarul fiind trimis către parchet de poliția rutieră Bologna Sud.

Accidentul, precum și intervenția ulterioară a salvatorilor și a poliției, au blocat traficul pe autostradă, între Imola și Bologna formându-se cozi de peste 10 kilometri. 

Cristian locuia cu familia la Rimini. Două fetițe au rămas fără tată

Potrivit botoșăneanul.ro, Cristian Florin Drîmboi s-a stins chiar de ziua lui. Bărbatul de 46 de ani era din Șendriceni, dar acum locuia cu familia la Ramini, în regiunea italiană Emilia-Romagna.

Pe rețelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Dumnezeu să te odihnească, Cristian Florin Drîmboi"

"Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe Claudia, fii puternică pentru fetițele tale!!"

"Sa fii tare mămică pentru fetițe bunul dumnezeu să îl aibă în preajma lui Dumnezeu să ierte"

"Dumnezeu să te ierte şi să îţi odihnească sufletul! Condoleanţe familiei şi multă putere de la Dumnezeu!"

Cristian a lăsat în urmă o soție îndurerată și două fetițe mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Cristian a murit nevinovat chiar de ziua lui. Mașina românului a fost spulberată de un Jeep scăpat de sub control, pe o autostradă din Italia