Meniu
Search
x

Video Cristian, șoferul român de TIR care și-a omorât iubita, în Italia, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare

Cristian Daravoinea, șoferul român de TIR, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru crimă, fiind acuzat că și-a ucis iubita, pe Mihaela Roua, în Italia, în octombrie 2019. De asemenea, sentița magistraților din Teramo, îl obligă pe bărbatul de 37 de ani să plătească daune de 100.000 de euro fetiței minore a cuplului.

De Veronica Micu la 28.09.2021, 14:31

21 de ani de închisoare va trebui să execute Cristian Daravoinea, șoferul de camion român care, în urmă cu doi ani, pe 9 octombrie 2019, și-a ucis înjunghiat mortal iubita, pe Mihaela Roua, o tânără româncă de 32 de ani. Bărbatul a omorât-o pe femeie în bucătăria casei lor din Nereto, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală.

Potrivit publicației emmelle.it, instanța a dispus, de asemenea, sancțiuni accesorii, dar și plata imediată a 100.000 de euro în favoarea fiicei cuplului și câte 50.000 celor trei membri ai familiei femeii care intentaseră o acțiune civilă împotriva bărbatului. 

Cristian Daravoinea și-a recunoscut faptele

"M-am simțit ca un sclav, s-a uitat la mine cu o privire umilitoare și, când mi-a spus că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut în faţa ochilor".

Pe acelaşi subiect

În februarie, Cristian Daravoinea a retrăit filmul tragediei din 9 octombrie 2019. Bărbatul a mărturisit atunci că în acea seară a vrut să-şi pună capăt zilelor, a povestit despre certurile dintre el şi Mihaela, despre intenţia lor de a se separa, discuţiile legate de vânzarea casei, dar şi despre suspiciunea unei relații între româncă și un coleg de serviciu.

Un film al crimei pe care românul l-a retrăit cu emoţie, mai ales când i s-a cerut să povestească despre relația cu fetiţa de 6 ani născută din relaţia de iubire cu Mihaela.

Potrivit emmelle.it, declaraţiile făcute de Cristian Daravoinea în sala de judecată, în fața judecătorilor și a juriului popular, s-au menţinut în linia celor făcute de român în fața procurorului Davide Roșati, după crimă, când a fost găsit la Tortoreto, încuiat în maşină.

Judecătorii au acceptat ca şoferul român să fie supus unei expertize psihiatrice.

Mihaela Roua, ucisă cu două lovituri de cuţit

Reamintim că Mihaela Roua a fost ucisă cu sânge rece în Italia, în 9 octombrie 2019. Bărbatul a recunoscut încă de la început că el a comis crima.

Mihaela Roua şi-ar fi anunţat partenerul de viaţă că vrea să-l părăsească, iar în ziua repectivă, la orele prânzului, a mers acasă în pauza de masă pentru a purta o discuţie cu bărbatul. 

Cei doi au început să se certe. Vecinii lor au declarat că au auzit ţipete din apartamentul celor doi, însă niciunul dintre ei nu a sunat la poliţie.

Furios pentru că Mihaela vroia să pună capăt relaţiei, Cristian Daravoinea a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o fără milă pe cea care i-a dăruit o fetiţă, potrivit ANSA

Mihaela Roua, ucisă cu două lovituri de cuţit

Când şi-a dat seama ce a făcut, a luat-o pe Mihaela în braţe şi a aşezat-o pe podeaua din bucătărie.

Speriat şi, probabil, în stare de şoc după ce a văzut că femeia a murit, bărbatul a încercat, apoi, să-şi pună capăt zilelor. Cu acelaşi cuţit cu care a omorât-o pe tânără, s-a înjunghiat de nouă ori în piept, dar lama nu a intrat adânc, scriu jurnaliştii de la emmelle.it.

Sângerând, Cristian și-a schimbat hainele și a fugit de acasă. S-a urcat la volanul maşinii sale, o Mazda neagră, şi a rătăcit pe străzile din Vibrata, până a ajuns pe coastă, în Tortorto Lido. Carabinierii l-au găsit seara, rănit, încuiat în mașină, în parcarea unui hotel, şi l-au transportat de urgenţă la spital. "A vrut să mă părăsească", şi-ar fi justificat românul gestul criminal, în faţa procurorului Davide Rosati.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Cristian, șoferul român de TIR care și-a omorât iubita, în Italia, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare