Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cu contul de TikTok la partaj: doi influenceri, "bătaie" pe pagina de social media comună. Alţii au avut clauză în contractul prenupțial

Împărțirea conturilor de social media devine o dispută frecventă la divorț, acestea având o valoare financiară deloc de neglijat și potențial de creștere, informează TechCrunch.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 10:14

Cu contul de TikTok la partaj Cu contul de TikTok la partaj - Facebook

Tot mai mulți avocați specializați în divorțuri se confruntă cu probleme în evaluarea și împărțirea conturilor de social media, considerate acum active valoroase.

Cazul influenceriței Kat Stickler

În cazul influenceriței Kat Stickler și al fostului soț, Mike, divorțul a adus la împărțirea unui cont TikTok comun cu milioane de urmăritori și un venit semnificativ. Kat a obținut controlul contului, în timp ce Mike nu a fost atât de norocos și s-a văzut în postura de a începe o carieră în vânzări, rămânând cu un cont YouTube mai puțin activ.

Articolul continuă după reclamă

Pentru mulți influenceri, conturile de social media reprezintă atât sursa de venit, cât și cartea lor de vizită, relatează Mediafax. Spre exemplu, Vivian Tu, creatoare de conținut despre educația financiară, și-a inclus conturile de social media în contractul prenupțial. "Social media este CV-ul meu", a declarat Vivian Tu pentru Wall Street Journal.

De altfel, într-o lume din ce în ce mai digitalizată, evaluarea activelor online poate deveni o provocare juridică, mai ales luând în calcul faptul că unele conturi de social media oferă oportunități financiare semnificative și potențial de creștere pe termen lung.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Mapamond » Cu contul de TikTok la partaj: doi influenceri, "bătaie" pe pagina de social media comună. Alţii au avut clauză în contractul prenupțial