Antena Meniu Search
x

Video Cum a reușit cuplul din SUA să recupereze 3.500 de dolari din cei 4.000 mâncați de câine. Ideea le-a venit după o căutare pe net: "Am văzut că ies bancnote"

Un câine din rasa Goldendoodle le-a făcut o surpriză mai puţin plăcut stăpânilor săi, după ce a mâncat bancnote în valoare de 4.000 de dolari. Suma a fost retrasă de la bancă recent, însă patrupedul a avut o idee "mai bună" în ceea ce privește "investiția" lor. Totuși, proprietarii lui Cecil au reușit să recupereze o mare parte din bani.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 15:05

Vezi și

Pe 8 decembrie, Clayton și Carrie Law au avut parte de șocul vieții după ce câinele lor, Cecil, mâncase cei 4.000 de dolari pe care tocmai i-au retras de la bancă. Clayton pusese banii pe masa din bucătărie, iar 30 de minute mai târziu, Cecil a decis să-i mănânce, potrivit US Today.

„Am fost șocat. A fost atât de lipsit de caracter pentru el. Mâncarea de pe măsuța de cafea n-ar fi mâncat-o. Eram doar în stare de șoc", a declarat Clayton.

Cecil a ingerat aproximativ jumătate din bani și a distrus cealaltă jumătate, a spus Clayton.

Cum și-au recuperat cei doi banii

Pe acelaşi subiect

Cuplul a căutat online „ce să facă dacă câinele mănâncă bani”. Cei doi au aflat că banii deteriorați pot fi trimiși prin poștă sau predată la biroul Biroului de Gravură și Imprimare din Washington, D.C., împreună cu o scrisoare în care se precizează valoarea estimată și motivul pagubei. Cu toate acestea, cererile pot dura șase luni până la trei ani. În loc să aștepte, cei doi au sunat la banca pentru a vedea dacă ar putea depune valută deteriorată. Ei au aflat că acest lucru se întâmplă des, iar banca i-a sfătuit pe cei doi să aștepte până când Cecil își va face nevoile.

"În acea noapte, în jurul orei 2 dimineața, Cecil ne-a trezit pentru că a trebuit să vomite. În acel moment, am avut speranță după ce am văzut că ies bancnote de 100 de dolari", a declarat Clayton

În cursul următoarelor trei zile, Cecil a eliminat bancnote de 50 de dolari și 100 de dolari. Cei doi aveau un plan bine pus la punct: Clayton ridica excrementele și stătea lângă chiuvetă, sortând spălând banii. Între timp, Carrie încerca să potrivească numerele de serie de pe bucățile de bancnote și să le lipească împreună.

„Am investit câteva ore în fiecare zi pentru a ne recupera banii. Nu am putut recupera totul”, au spus cei doi.

În mod miraculos, au reușit să recupereze aproximativ 3.500 de dolari din cei 4.000 de dolari inițiali pe care Cecil i-a mâncat.

„Am fost supărați inițial, dar acum râdem de toată situația. Când soția mea a postat videoclipul pe Instagram, nu ne-a venit să credem răspunsul pe care l-am primit”, a spus bărbatul. 

Când Carrie a postat un videoclip cu ceea ce s-a întâmplat pe Instagram, inițial a crezut că doar câțiva prieteni îl vor vedea. De când a făcut postarea, pe 14 decembrie, videoclipul a strâns aproape 12 milioane de vizualizări pe Instagram. Videoclipul viral l-a ajutat și pe Clayton, un antrenor de marketing și vânzări, specializat în sănătate și fitness, să obțină un nou client care a văzut videoclipul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Cum a reușit cuplul din SUA să recupereze 3.500 de dolari din cei 4.000 mâncați de câine. Ideea le-a venit după o căutare pe net: "Am văzut că ies bancnote"