Antena Meniu Search
x

Cum a supravieţuit o tânără după ce a plonjat cu maşina în râu, în SUA. Femeia, salvată după 15 ore

Miracol, după un accident mortal. O femeie a fost salvată după 15 ore în care a rămas blocată pe o maşină scufundată într-un râu din SUA. Victima a fost scoasă din curenţii învolburaţi cu ajutorul unui elicopter.

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 11:19

- Captură video / Youtube

O femeie a fost salvată după ce a petrecut 15 ore pe o mașină scufundată într-un râu din SUA relatează Mediafax. Ea a fost scoasă din mijlocul apei cu ajutorul unui elicopter.

Accidentul groaznic în California

Echipele de intervenție din Lake Del Valle au reușit să salveze femeia care ajunsese cu mașina în mijlocul unui râu, potrivit BBC. Mașina s-a răsturnat și a rămas blocată în mijlocul curentului puternic. Femeia a supraviețuit după ce s-a urcat pe mașină și a petrecut noaptea sub cerul liber.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dimineață, ea a fost văzută de un turist aflat în zonă. Potrivit oficialilor, femeia a petrecut 15 ore deasupra mașinii sale. Victima a fost transportată la un spital local cu răni ușoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Cum a supravieţuit o tânără după ce a plonjat cu maşina în râu, în SUA. Femeia, salvată după 15 ore