Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Dacă ești fericit, fiecare zâmbet este de aur”. La 27 de ani, surâsul Elisei s-a stins pentru totdeauna. A fost condusă spre moarte chiar de iubitul său, în Italia

Abia împlinise 27 de ani și era fericită. Iubea, era iubită și urma să se căsătorească cu dragostea vieții ei. Se întâlniseră din liceu și știau că sunt făcuți unul pentru celălalt. Dar destinul avea alte planuri pentru Elisa.

de Monica Palade

la 08.05.2023, 23:15

În seara zilei de joi, motocicleta pe care se afla împreună cu iubitul său s-a izbit în plin de un autoturism, în Bovisio Masciago, de-a lungul Saronno-Monza. Ambii au ajuns la spital.

Condusă spre moarte de iubitul său

Pentru Battista Ade Citterio rănile nu au fost grave, fiind externat repede. Pentru Elisa Mazzucchelli, impactul a fost însă fatal. După trei zile de comă, într-un spital din Milano, inima tinerei s-a oprit pentru totdeauna.

"Elisa noastră nu a reușit. Nu există cuvinte, doar durere profundă", au scris colegii pe Facebook. „Dacă ești fericit, fiecare zâmbet este de aur”, era fraza cu care tânăra de 27 de ani se ghida în viață. Pe 24 aprilie, Elisa își sărbătorea aniversarea. Destinul a ales însă altceva pentru ea.

„Elisa. Viața a luat o decizie nedreaptă și ingrată față de tine, o floare nu poate fi tăiată la 27 de ani. Te voi purta mereu în suflet”, este unul din mesajele postate de un apropiat.

Cei doi iubiți se cunoscuseră la liceu: „Elisa a avut un accident de motocicletă cu Battista Ade Citterio, tot fost elev”, scriu cei care îi cunoșteau pe grupul de Facebook al liceului. „O soartă teribilă și nedreaptă, o veste șocantă”, comentează prietenii disperați, care vorbesc despre o „durere imensă”. "Nu trebuia să se întâmple așa. Acum odihnește-te în pace".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » „Dacă ești fericit, fiecare zâmbet este de aur”. La 27 de ani, surâsul Elisei s-a stins pentru totdeauna. A fost condusă spre moarte chiar de iubitul său, în Italia