Antena Meniu Search
x

"Dar am fost cuminte!" O fetiţă de 5 ani şi-a implorat mama să n-o ucidă, însă nimic nu a oprit-o pe femeie. Mărturii tulburătoare după crima din Texas

Poliţiştii americani anchetează un caz tulburător de crimă, după ce au descoperit trupul unei fetiţe de doar 5 ani. Copila era înfăşurată în folie de plastic şi pungi de cumpărături, pe bancheta din spate a maşinii propriei mame. Se crede că femeia i-ar fi pus capăt vieţii în chinuri groaznice: micuţa a sfârşit strangulată şi înjunghiată. Informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 16:24

Mărturii tulburătoare după crima din Texas
Mărturii tulburătoare după crima din Texas - Facebook

Descoperire macabră în maşina unei femei din Texas, Statele Unite ale Americii, anchetată sub suspiciunea că şi-a ucis fiica în vârstă de doar 5 ani. Trupul neînsufleţit al copilei a fost găsit pe bancheta din spate a maşinii femeii, înfăşurat parţial în folie de plastic şi pungi de cumpărături. Micuţa ar fi murit strangulată şi înjunghiată chiar de cea care i-a dat viaţă, lucru confirmat şi de mărturisirea tulburătoare făcută de Melissa Towne unui angajat al Spitalului Tomball, în data de 16 octombrie. 

Fetiţa de 5 ani şi-ar fi implorat mama să o cruţe

Ulterior, femeia le-a spus poliţiştilor că a ucis-o pe fiica ei "diabolică". Americanca a dezvăluit că totul s-a petrecut într-o pădure din apropiere, precizând că "nu mai suporta să aibă de-a face" cu fetiţa. Potrivit Mirror, copila şi-ar fi implorat mama să o cruţe, strigându-i "Dar am fost cuminte!". Nimic nu a oprit-o însă pe femeia cercetată acum pentru omucidere. În buzunarul Melissei Towne a fost găsită şi arma crimei, un cuţit cu care i-ar fi spintecat gâtul victimei.

La spital, femeia le-a cerut angajaţilor un scaun cu rotile, pe motiv că fiica ei "suferă". Însă atunci când asistenta a ajuns la maşină, pentru a prelua pacienta, a descoperit cadavrul de pe bancheta din spate. Copilul avea răni vizibile, iar decesul a fost pronunţat 10 minute mai târziu. Melissa Towne a fost arestată şi a recunoscut fapta în faţa autorităţilor. Femeia nu avea custodia legală asupra fetiţei, iar acasă mai are alţi trei copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Dar am fost cuminte!" O fetiţă de 5 ani şi-a implorat mama să n-o ucidă, însă nimic nu a oprit-o pe femeie. Mărturii tulburătoare după crima din Texas